Cum arată soţul lui Edith Gonzales, barbatul care i-a fost mereu alaturi

Anul trecut, îndrăgita actriţă Edith Gonzales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o boala grava şi că a fost supusă unor intervenţii chirurgicale ample. În tot acest timp, soţul ei, producătorul mexican, Lorenzo Lazo i-a fost alături şi a ajutat-o să treacă peste momentele dificile.

Edith și Lorenzo s-au cunoscut în 2004, însă au început o relație la sfârșitul anului 2009. S-au căsătorit pe 24 septembrie 2010 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul mexican.

Deşi n-au niciun copil împreună, micuţa Constanza, fiica actriţei l-a văzut întotdeauna pe soţul mamei sale drept un tată.

Pe conturile de socializare ale actriţei sunt postate mai multe fotografii cu Edith şi soţul ei, semn că mariajul lor este unul solid şi fericit.

Edith González s-a născut la 10 decembrie 1964. Este fiica lui Efrain González, contabil de meserie.

Primii pași pe scenă i-au fost ghidați chiar de către el. De fapt, copilăria ei s-a petrecut în fața camerelor de filmat.

Având doar 5 ani, Edith își începe traiectoria artistică, combinând cariera artistică și participarea la programe de televiziune, cu educația școlii primare.

La numai 4 ani debutează în telenovela „Cosa juzgada”, iar la 5 ani, în timp ce urmărea în direct programul Siempre en Domingo, camera de televiziune i-a surprins chipul, făcând posibil să fie remarcată de către Rafael Baledon și Martha Roth, actori care erau în căutarea unei fetițe blonde.

La puțin timp s-a integrat în programul pe care aceștia îl înregistrau la momentul respectiv.

La 8 ani Edith juca deja în filmul „El rey de las gorillas€œ” și la numai 13 ani, cunoaște gustul succesului cu rolul din „Los ricos también lloran€œ (Și bogații plâng)”, unde joacă alături de deja celebra Veronica Castro.

Ύn 1993, carieră ei explodează cu rolul din „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje”€, unde este partenera regretatului Eduardo Palomo.

Deși inițial a fost tentată să refuze rolul, fratele ei a convins-o să accepte. „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje” devine cea mai iubită telenovelă a tuturor timpurilor, iar celebritatea lui Edith traversează lumea.

Ύn 1999, după rolul din „Dragostea invinge”€, Edith și-a întrerupt cariera plecând la Paris pentru a studia baletul și limba franceză. De fapt studiile au fost foarte importante pentru Edith, ea fiind una dintre puținele actrițe care a studiat la Institutul Lee Strasberg din Los Angeles și la Universitatea Sorbona din Paris.

În 2001 revine cu alt rol memorabil în „Salome€”. Succesul îi surâde și de data aceasta, iar telenovela ajunge în peste 20 de țări din întreaga lume.

După ce a refuzat alte roluri în telenovele de duzină, Edith joacă un nou rol principal în „Pădurea blestemată / Mujer de Madera”€ (2004). Pe perioada filmărilor ea decide să rămână însărcinată și părăsește platoul, lăsându-i rolul ei „moștenire”€ actriței Ana Patricia Rojo.

Fetița ei, Constanza, s-a născut la 17 august 2004, iar identitatea tatălui a rămas, un timp, necunoscută. Mai târziu s-a aflat că acesta se numește Santiago Creel și este un prieten apropiat al actriței.

În 2006, Edith revine cu un rol negativ în telenovela „O lume a fiarelor / Mundo de fieras”€, unde joacă alături de Gaby Espino și Michelle Vieth.

La 19 noiembrie 2007, în urma unei vizite scurte în România, a filmat pentru postul de televiziune Acasă TV în telenovelă “Inimă de țigan” (producție Mediapro Pictures), interpretând rolul unei faimoase producătoare care vine în România pentru a se informa asupra obiceiurilor și tradițiilor țiganilor.

În sezonul de toamnă-iarnă anului 2007 a venit pentru Edith cu un nou proiect – telenovelă „Palabra de mujer”, cea mai nouă producție a lui Jose Alberto Castro, anunțată ca un mare succes.

În mai 2008 Edith revine pe marele ecran, prin comedia romantică “Deseo”, în care joacă alături de actorii Christian Bach și Paola Núñez. Pentru acest film Edith își vopsește părul din blond în șaten.

În 2008 este „împrumutată” de Televisa la Telemundo Columbia, unde filmează telenovela “Dona Barbara”, interpretând rolul principal, avându-l ca partener pe Christian Meier.

Telenovela a cunoscut un real succes în toate țările în care a fost difuzată, astfel că în 2009 Edith este distribuită din nou de Televisa într-o nouă telenovelă, “Cameleones”.

Tot anul 2009 îi aduce lui Edith rolul principal în serialul de televiziune “Mujeres asesinas”, sezonul 2, în primul episod Clara Fantasiosa.

În (2010), Edith a participat la premiera piesei de teatru “Buona noche, mama”. În toamna acestui an, Edith a întrerupt contractul cu Televisa, semnând cu TV Azteca.

Din anul următor (2011), Edith a participat la filmările telenovelei “Cielo Rojo” în care a jucat alături de Mauricio Islas tot alături de Mauricio joacă în 2012 în piesa de teatru “Los arboles mueren de pie”.