Cum arată și cu ce se ocupă Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de radio din România, iar plecarea sa timpurie a adus durere în sufletele familiei, dar și în rândul fanilor care îi urmăreau emisiunile.

Andrei Gheorghe avea și o fiică vitregă, pe Katarina Dyer, care este cântăreață și va împlini în curând 20 de ani.

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a intrat în industria muzicală în urmă cu cinci ani și preferă să cânte în limba engleză.

În urmă cu mai mulți ani, tânăra a povestit cum încerca să își copieze tatăl. El m-a crescut de la vârsta de 8 ani. Noi ne înţelegeam foarte bine.

Eu îl copiam un pic la comportament. Şi într-o zi mi-a spus: Katarina, tu nu ai tupeul şi bagajul meu ca să poţi să îmi duci mie atitudinea, a mărturisit Katarina Dyer.

Katarina, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, este cântăreață și preferă să cânte în limba engleză, aceasta fiind prima limbă pe care a învățat-o, tatăl ei fiind american. Tânăra a mărturisit că a învățat limba română abia în clasa a 7-a.

El era foarte dulce şi un om foarte cumsecade. Mi-a făcut copilăria un lucru magic. Au fost şi câteva momente în care, când s-a supărat pe mine, eu mai aveam puţin şi fugeam din casă.

Doar felul în care se uita la tine te speria. Când am reuşit să-l privesc în ochi am ştiut că atunci nu mă va mai intimida nimeni.

Eram într-o tabără de muzică atunci când am aflat că nu mai este. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât.

Nu am putut să accept faptul acela. După o perioada foarte lunga am acceptat şi eu faptul că nu mai este, a declarat Katarina .