Cum arata Monica Bellucci la 54 de ani : „In loc sa merg la sala de gimnastica, port negru – este mult mai practic si mai placut.”

Monica Bellucci are 54 de ani. Ziua de nastere a filmului a coincis cu aniversarea revistei italiene Grazia, iar legendarul star de film a aparut pe paginile acesteia.

Privind aceste fotografii si citind gandurile ei, am realizat ca, la 54 de ani, aceasta femeie nu numai ca si-a pastrat frumusetea unica, dar si a dobandit intelepciune lumeasca remarcabila.

„Cand eram foarte tanara, am vrut sa dovedesc tuturor ca am si creier. Acum nu-mi pasa.”

Monica Bellucci a inceput cariera de model la varsta de 13 ani pentru a plati pentru Facultatea de Drept de la Universitatea din Perugia. Visul tinerei s-a implinit, dar frumusetea nu i-a disparut o data cu el.

In 1987, fata a fost invitata la una dintre cele mai faimoase agentii de moda – Elite – unde a fost observata de cei de la Dolce & Gabbana.

Mult timp a fost muza lor permanenta, dar Monica a vrut sa incerce si actoria. Si cativa ani mai tarziu, dupa terminarea cursurilor de actorie, spectatorii au vazut-o pe Monica in filmul „Dracula”.

Ulterior, Monica a jucat intr-un numar mare de filme din diferite genuri, si este convinsa ca a obtinut succes datorita carierei sale de modeling.

„Corpul lui Monica Bellucci vorbeste in acelasi mod ca si fata ei. Acesta este un instrument de lucru si il pot folosi ca subiect pentru a juca rolul meu mai puternic.”

„Sunt cu adevarat inteleapta, dar nu in chestiuni legate de casatorie. Sincer, nu am incercat niciodata sa creez sau sa salvez nimic.”
Divortul de Vincent Cassel dupa o casatorie de 14 ani nu a fost usor pentru actrita.

Si, desi s-au despartit pasnic, de comun acord si au ramas prieteni, in primele luni, nici Monica, nici Vincent nu vorbeau despre motivele divortului.

Problema s-a dovedit a fi faptul ca, in timpul calatoriilor constante, sotii au devenit straini unul altuia. Presa sustine, de asemenea, ca hobby-ul lui Vincent pentru „relatii libere” a contribuit la aceasta distanta.

Monica a ghicit despre aventurile lui, asa cum a spus deschis presei. Dar, potrivit lui Bellucci, actrita a inteles ca, in situatia lor, asteptarea loialitatii de la sotul ei este doar prostie.

„Poti fi cu cineva de mult timp si apoi intelegi brusc – acest lucru nu mai poate continua, asa ca toata lumea ar trebui sa mearga pe propria sa cale.”

Acum, potrivit lui Monica, barbatii cu riduri o atrag, pentru ca astfel de „semne” pot arata sufletul si autenticitatea acestora.

Monica sustine ca nu a facut niciodata o interventie chirurgicala plastica si nu cunoaste secrete de frumusete. Dar totusi am reusit sa scoatem cateva sfaturi despre ingrijirea personala de la Monica.

Par

Monica Bellucci crede ca trebuie sa iti speli parul nu mai mult de doua ori pe saptamana, pentru a nu-i dauna. Intr-un interviu, ea a mentionat ca si-a diluat samponul cu apa minerala pentru a reduce concentratia de substante artificiale. Cea mai buna masca pentru actrita este cel mai comun ulei de masline, oferind vitalitatea parului, stralucire si suplete.

„Frumusetea este o mare sansa, nu poti decat sa multumesti pentru ea, dar va trece, trebuie doar sa astepti.” Frumusetea este intr-adevar ceva trecator, se spune ca la prima vedere doar trei minute i se acorda, iar apoi ar trebui sa fii capabil sa privesti si omul din spatele ei.

Fata

Monica are o abordare responsabila pentru curatarea si hidratarea pielii. Timp de multi ani, in fiecare dimineata, Monica incepe cu un un dus reconfortant. Dupa asta, care este o parte importanta a rutinei ei de frumusete, Bellucci foloseste mai multe produse de ingrijire a pielii dovedite.

Actrita iubeste cremele si serurile cu texturi luminoase, si le alege pe cele care i se potrivesc cel mai bine ei.
„Esti frumoasa cand te consideri ca atare. Nu conteaza ce cred altii.”

Dieta

Cand Monica se pregateste pentru un rol pentru care are nevoie sa piarda in greutate, mananca carne, peste, legume in portii mici, dar de multe ori, asa ca pierde greutatea corect.

„Nu voi fi niciodata subtire, sunt destul de lenesa prin natura mea, imi place sa mananc, sunt asa cu adevarat si nu intentionez sa devin altfel.”

Sport

Monica Bellucci admite ca este prea lenesa pentru sporturile obisnuite. Cand programul ii permite, prefera inotul sau yoga.
„In loc sa merg la sala de gimnastica, port negru – este mult mai practic si mai placut.”

Plina de tinerete, actrita ia in considerare abilitatea de a se bucura de viata in fiecare zi si chiar de a-si permite „bucurii pamantesti” – paste, un pahar de vin si o tigara.

Experienta de viata si fericirea materna (Monica are doua fiice cu Vincent Cassel – Deva, de 14 ani si Leonie, de 8 ani), au ajutat o stea de 54 de ani sa-si gaseasca armonie in viata.

„Sunt o persoana fericita, am primit o multime de dragoste si pot, de asemenea, sa o impartasesc cu oameni importanti pentru mine.”
Monica spune ca a devenit „mai frumoasa odata cu varsta”. Suntem de acord cu ea!