Cum arată fiica Margaretei Pâslaru, doamna muzicii ușoare românești

Acum 76 de ani se năștea o stea! Nu este deloc vreo exagerare, ci… un adevăr pe care nu poate nimeni să îl pună la îndoială sau să îl conteste! Este vorba despre Margareta Pâslaru, doamna muzicii ușoare românești.

„În tinereţe ne străduim să ne facem un nume, la maturitate trebuie să folosim „numele” spre binele altora”, mărturisea într-un interviu recent artista, implicată în ultimii ani în multe campanii umanitare.

Anii de junețe nu și i-a folosit doar pentru a deveni celebră, ci s-a preocupat și de viața personală, căsătorindu-se cu Gheorghe Sencovici, din povestea lor, rezultând fiica lor, Ana Maria.

Acum 36 de ani, Margareta Pâslaru, „doamna muzicii ușoare românești”, a decis să plece din România în Statele Unite ale Americii, alături de soț și copil. Fata artistei a moștenit frumusețea artistei, dar nu și talentul.

Lucrează în management

Ana Maria s-a născut în România, dar visul american a acaparat-o atât de mult, încât a decis să rămână peste Ocean.

În anii 1990, mama ei a revenit în ţară, însă fiica ei nu s-a gândit nicio clipă să părăsească America. Deși nu activează într-un domeniu artistic, Ana Maria a reușit să facă performanță în management.

Fiica margaretei Pâslaru este preşedintele unei companii de consultanţă în domeniu. Este căsătorită cu un latino-american şi are doi copii.

Margareta Pâslaru (75 ani) a fost una dintre cele mai apreciate artiste din perioada perioadei comuniste ”Diamant fermecat” şi „Lasă-mi toamnă, pomii verzi” sunt doar două dintre melodiile interpretate de Margareta, care au făcut istorie.

Ana Maria a stat departe de scenă, însă nu o dată mama ei a recunoscut că fata ei e cea mai mare realizare.