Cristina Demetrescu: La ce trebuie sa se astepte zodiile pana la sfarsitul anului 2019

Astrologul Cristina Demetrescu ne prezinta principalele aspecte

HOROSCOP Berbec

Este foarte interesant 2019, an de imparteala. Este unul din acei ani in care socoteala trebuie sa va iasa corect, 50/50.

Si se poate. Axa destinului a intrat pe segmentul Rac Capricorn, iar pentru voi asta inseamna orientare catre familie, casa, suflet, confort, tara chiar, pentru cei care inca nu au reusit sa se adapteze pe alte meleaguri.

Pe de alta parte, Karma sta pe cariera, ceea ce spune ca ar trebui sa o lasati mai moale cu ambitiile. Tot pe cariera Saturn culmineaza si creeaza multor Berbeci sansa apogeului profesional si a unor reusite ce vin in urma unor eforturi.

HOROSCOP Taur

2019 aduce pentru voi inceputul unei etape cu adevarat revolutionare, ce va dura 7 ani. Daca Uranus inseamna stiinta, probabil va trebui sa va pregatiti sa invatati, chiar si Taurii care credeau ca au terminat cu cartea.

Ceva nou si ceva vechi impreuna. Taurul guverneaza banii, simturile, miros, auz, gust, vaz, asa ca se pot face bani din activitati legate de flori, parfumuri, mancare, muzica, culoare, arta deci. Uranus in schimb inseamna si constiinta si poate unii din voi nu veti sti sa identificati corect ce va place, decat urmand un curs de cunoastere de sine, dezvoltare personala.

Incepeti intai sa mergeti pe o cale spirituala, cautandu-va pe voi si abia apoi veti reusi sa aflati cum puteti fi utili. Si acestea sunt considerate cursuri, deci sunt bune.

HOROSCOP Gemeni

Planeta Profesor cea care cantareste si Timpului, pe una dintre cele mai dificile case astrologice, cea a tranformarilor radicale. Este o etapa ce va dura pana in decembrie 2020, mai putin 3 luni si jumatate, din acest ultim an, intre 23 martie si 2 iulie 2020, cand Saturn este in Varsator si devine avantajos pentru voi.

Profesional avem contabilizate ca rezerve eforturi facute anul trecut, realizari chiar, dar si pentu intarziati, 2019 incepe cu sansa unui nou loc de munca. Asa cum spuneam Destinul intra pe casa banilor si multi tineri vor sa munceasca. In special pentru tineri,

HOROSCOP Rac

Vine randul fiecarei zodii sa merite titlul de “Vedeta a Zodiacului”, iar anul acesta toate indicatoarele arata spre Rac.

Sensul Vietii sau Destinul a inceput un tranzit de un an si jumatate prin Rac inca din 16 noiembrie 2018 si se va finaliza pe 5 iunie 2020.

Pentru voi Racii totul ar trebui sa fie mult mai simplu, pentru ca zodia voastra se defineste prin verbul “a simti”. Voi sunteti cei care detineti intuitia cea mai puternica si daca voi nu stiti ce aveti de facut, inseamna ca nu ati facut inca efortul sa va cunoasteti suficient.

HOROSCOP Leu

Dupa o perioada de un an si jumatate in care Destinul aflat pe zodia Leu a creat teren favorabil unor evenimente majore si schimbari obligatorii in viata voastra, a venit momentul sa va refaceti fortele.

Saturn este lent, isi doreste sa faceti lucruri bine, temeinic, perfect, insa trebuie sa va invete sa si delegati.

Nu le puteti face voi pe toate. Puteti fi patroni, sefi, liber profesionisti. Leii in general isi construiesc ierarhii, au nevoie de oameni in subordine si este bine, chiar si pentru un artist sa isi angajeze un manager care se ocupa de arta lui.

HOROSCOP Fecioară

2019 pune foarte mult accentul pe a face ceea ce simtiti, pe a transforma chiar si acea datorie specifica zodiei voastre in bucuria de a munci, de a doza corect insa aceasta munca, de a nu uita sa petreceti timp cu familia, de a intemeia una daca ea nu exista.

Pana la 3 mai inca exista Luna neagra sau Lilith pe casa muncii, insa Destinul ramane pe segmentul mai sus amintit pana in iunie 2020.

Faceti ce simtiti si cand simtiti ca aveti de daruit, incercati sa vedeti daca puteti sa urcati cateva trepte. Este vremea pentru a va exprima liber hobby-urile, credintele, idealurile, talentele, pentru a deveni liberi, pentru a-I invata sau a-i reprezenta pe altii.

HOROSCOP Balanţă

Nu sunteti prima zodie careia, Saturn, planeta profesor, cea care de obicei prefera pozitiile inalte ale unei harti, ii tranziteaza cea mai joasa pozitie si anume casa familiei, a casei.

Un sfat important si extrem de util pentru domnul Hopa Mitica alias nativii din Balanta, ar fi sa incercati in acesti doi ani, fie sa va mentineti o pozitie profesionala, daca depindeti de cineva, un angajator, o ierarhie, fie sa faceti in asa fel incat sa nu o pierdeti.

HOROSCOP Scorpion

Energia lui 2019 nu mai este la fel ca anul trecut. Asa ca reintroduc aceeasi idee pe care o amintesc de fiecare data cand vorbesc despre aceasta zodie si anume faptul ca trebuie sa adoptati o strategie diferita si anume sa faceti o schimbare cu voi insiva.

A doua directie, sa va relaxati putin, sa faceti mai mult ceea ce simtiti, fara atatea tinte complicate, fara a conserva zile si luni intregi in care nu faceti altceva decat sa luptati pentru a va atinge un anumit scop.

Toate aceste lucruri duc la epuizare, iar a lasa acum lucrurile sa vina de la sine, ar fi cea mai buna solutie.

HOROSCOP Săgetător

Ati asteptat mult un astfel de moment, dar iata ca el a sosit. O data la 12 ani Jupiter, patronul Sagetatorului revine acasa si aduce vesti bune pentru toate zodiile, dar in special pentru voi.

Jupiter in Sagetator este ca o petrecere de absolvire a liceului, ca o nunta sau poate ca un premiu Oscar.

Are fast, e ceva mai mult decat te astepti, e mereu nou, este prieten cu adevarul si dusmanul minciunii, iti forteaza creierul sa nu te multumesti cu simple raspunsuri, ci sa vrei sa intelegi mecanismele de functionare a lucrurilor, este special, este mare, nu se multumeste cu putin, te poarta departe, fizic, mental si spiritual.

Vrei mult si vrei acum. Nu se poate, deoarece cu Jupiter este mereu vorba de a atinge un obiectiv aflat la capatul unui drum lung.

Jupiter in Sagetator este ca o diploma a unui absolvent de Universitate, ci nu ca un premiu la tombola.

Pana pe 2 decembrie, cu o perioada de retrogradare de patru luni cuprinsa intre 10 aprilie si 11 august, planeta norocului, a sansei, a justitiei, a adevarului, filosofiei si a explorarii va poarta intr-o calatorie cel putin interesanta. Jupiter este un protector bun, insa asa cum spuneam nu va baga in traista.

HOROSCOP Capricorn

Capricornul e zodia care va suporta tranzitul de planete grele. 2 ani jumătate de lecţii interesante. Se liniştesc, aduc la suprafaţă probleme necunoscute. Au lucrurile pe masă şi trec la fapte. Au un an greu, dar au protecţie.

HOROSCOP Vărsător

Vărsătorii au un an mai greu. Aceasta etapa a vietii voastre vine, asa cum spuneam, cu multe necunoscute.

Unele chestiuni nu se vad, altele se intuiesc, dar nu pot fi demonstrate, pe unele nu vreti sa le vedeti pentru ca interactioneaza neprietenos cu egoul vostru.

Destinul traverseaza casa muncii un an si jumatate. In Zodia Rac, primiti o invitatie din plan astral pentru a va regasi si a incerca sa munciti prin resursele native. Astfel s-ar putea rezolva acea problema a neregasirii de Sine ce va afecteaza atat pe voi, cat si pe cei dragi.

HOROSCOP Peşti

Datorita culminantei unor planete importante, a faptului ca Destinul in Rac realizeaza vis a vis de Pesti aspecte frumoase si promitatoare, asa zice ca incheiem anul cu voi si cu bine.

Lilith care va trece din 3 mai in zodia Pesti pentru urmatoarele 9 luni si realizarea pe aproape intreg parcursul anului a unor careuri pe semne duble, datorita lui Jupiter in Sagetator si Neptun in Pesti, pot duce la multa ezitare si nesiguranta, intr-un an extrem de important pentru voi.

Datele benefice ale anului sunt mai puternice si mult mai importante, restul va depinde de voi cum gestionati Timpul, scopul, mijloacele si cum va veti gestiona slabiciunile.