Cristi Mitrea și Andreea Mantea, împreună în Turcia. Primele imagini după împăcare

Au revenit la sentimente mai bune de dragul copilului! Andreea Mantea și Cristi Mitrea i-au făcut micuțului David o surpriză și au decis să petreacă o mini vacanță împreună, în Turcia, acolo unde prezentatoarea are filmări.

Deși s-au despărțit, Andreea Mantea și luptătorul de MMA Cristi Mitrea fac tot posibilul ca micuțul pe care îl au împreună să nu simtă nicio secundă divergențele care au avut loc între ei.

Fostul cuplu se înțelege foarte bine în prezent și petrec mult timp unul în prezența celuilalt, pentru ca David să se poată bucura de prezența ambilor părinți.

Cei doi au fost surprinși din nou împreună la restaurant, alături de băiețelul lor, motiv de fericire pentru fanii celor doi care au tot sperat de-a lungul timpului la o împăcare.

Cei doi au făcut poză cu Salt Bae

Prezentatoarea TV și Cristi Mitrea au ieșit la un restaurant din Instanbul cu David, care e tot numai un zâmbet atunci când îl are și pe tăticul lui aproape.

Andreea și băiețelul ei s-au mutat în Turcia de câteva luni pentru ca moderatoarea TV să poată filma pentru noul ei proiect, show-ul „Puterea dragostei”, iar acest lucru i-a cam dat bătăi de cap micuțului, care a fost nevoit să meargă la o nouă grădiniță și să țină legătura cu tatăl lui doar prin intermediul rețelelor de socializare.