Cosmin Cernat raspunde la intrebarea ‘Cine ar fi trebuit sa castige Exatlon?’

Cosmin Cernat a venit la WOWBioz pentru a raspunde la intrebari legate de Exatlon, show-ul pe care l-a prezentat in Republica Dominicana.

Cosmin Cernat s-a intors in Romania si a venit in plaotul WOWBiz, unde a raspuns la intrebarile pe care i le-au pus Victor Slav si Andreea Mantea.

“Eu am vazut mult sport la viata mea. Din punctul meu de vedere, daca vrei o opinie personala, eu as fi oprit Exalton dupa semi-finale si as fi lasat patru castigatori”, a spus Cosmin Cernat cand a fost intrebat cine ar fi trebuit sa castige Exatlon.

“Pentru mine baietii aia patru si ce au transmis ei in semifinala vor ramane in inima mea pentru totdeauna.

Oamenii aia au dat mai mult decat au avut ei. Nu a fost vorba de bani, ei au crezut in ceva”, a mai spus prezentatorul Exatlon, inainte sa il felicite pe Valdimir Draghia pentru gestul lui de a dona cei 100.000 de euro.

Cele cinci luni de Exatlon nu au fost deloc ușoare nici măcar pentru prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat.

Acesta a recunoscut că stresul emisiunilor zilnice și-a spus cuvântul, dar și-a luat ca reper alți profesioniști din TV și l-au ambițonat să continue proiectul.

Cosmin Cernat a oferit un interviu live pentru paginademedia.ro în care a vorbit despre experiența de moderator și comentator al emisiunii Exatlon, emisiune filmată în Republica Dominicană care a avut un succes uriaș.

Cum a fost ales să prezinte această emisiune? ”A contat experiența mea pe parte de comentator sportiv, a doua oară pe parte de divertisment”, a explicat Cernat, în timp ce a recunoscut că pe televizor nu au fost redate toate momentele dificile.

”Concurenților le-a fost îngrozitor de greu, unii dintre ei au fost necăjiți la ieșire pentru că nu s-a văzut cât de greu le-a fost acolo.

Eu am păstrat distanța dintre prezentator și concurent. I-am mai încurajat când le-a fost foarte greu. Erau extrem de emoționați, tracasați, nervoși.. în timpul competițiilor se eliberau de fapt.

Eu sunt mândru de ei și au respectul meu, eu nu eram capabil să fac așa ceva”, a mai dezvăluit prezentatorul.

Au fost momente deosebit de grele și pentru Cosmin Cernat, și nu doar din cauza condițiilor în care se desfășura emisiunea, ci și din cauza ritmului foarte alert.

”În fiecare zi erau multe ore de stat în picioare. A fost cel mai greu format TV la care am lucrat. Mie îmi place foarte mult Teo, e cel mai bun moderator.

Mă gândeam mereu la Teo. Am vrut s-o sun și să-i scriu s-o întreb cum reușește să facă asta de ani de zile”, a mărturisit Cernat.