Andreea Marin, pregatita sa se casatoreasca si sa devina mama din nou

Andreea Marin si-a gasit fericirea in bratele unui nou partener si recunoaste ca, desi nu isi face planuri de viitor, ea este dispusa sa se casatoreasca si sa faca un al doilea copil.

Aflata in platoul WOWBiz, Andreea Marin a zambit intruna, iar Mantea nu a putut sa nu remarce ca Zana surprizelor pare foarte fericita.

Intrebata daca sclipirea din ochii ei se datoreaza si omului langa care si-a gasit fericirea dupa divort, ea dat un raspuns afirmativ.

“Ma simt in echilibru alaturi de un om discret si de aceea pastrez si eu aceeasi discretie, un om cu picioarele pe pamant pe care il iubesc si care ma face sa ma simt iubita.

Nu e un secret, nu am de de ce sa ascund asta, chiar daca nu o sa intru in inimitati. Dar da, e un moment fast din viata noastra”, a spus Andreea Marin zambind.

Invitata a evitat sa dea foarte multe detalii despre viata privata si despre ceea ce traieste alaturi de noul ei partener, insa a recunoscut ca este intr-un punct al vietii ei in care lucrurile decurg foarte bine pentru ea.

Ea a adaugat ca se simte implinita pentru ca are un copil sanatos, dar si pentru ca cei dragi ei sunt intr-o stare buna.

“Trebuie sa ne bucuram de lucrurile astea atunci cand le avem. Viata este imprevizibila. Cand avem motive sa ne bucuram de viata, sa o facem cu tot sufletul”, a mai spus Andreea Marin.

“Nu mi-ar fi teama deloc. Nu imi fac planuri in sensul acesta, dar nu mi-e teama sa o iau de la capat chiar si la 80 de ani. Viata e facuta sa fie traita”, a spus Zana cand a fost intrebata daca s-ar casatori din nou.

“Da, mi-as dori, daca Dumnezeu ar vrea asta”, a raspuns vedeta cand a fost intrebata daca isi doreste un al doilea copil. Ea a tinut sa sublinieze ca actualul ei iubit se intelege foarte bine cu Violeta, fiica ei, si ca acesta este un aspect foarte important pentru ea.