Connect-R și Misha au divorțat. Când s-au despărțit de fapt cei doi. Abia acum s-a aflat

Connect-R și Misha au divorțat. Artistul a făcut anunțul pe contul de socializare. Sătul să mintă că are o familie fericită, artistul a aruncat bomba. Este mai bine de un an de când aceștia s-au despărțit.

” Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni , dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot ., 1 an si 2 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru !

Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atat am avut de spus ! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari , multumim anticipat’ , a scris Connect-R pe Facebook.

Fanii au rămas mască atunci când au aflat de când s-au despărțit cei doi, mai ales că întotdeauna pozau în familia fericită. Zilele trecute, Connect-R i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste mamei fetiței lui.

În 2014, Connect-r a fost surprins în compania unei femeie la mare, cu doar doua saptamani inainte de nunta! O lovitura dura pentru Misha, care, probabil, credea ca artistul nu o va trada niciodata! La vremea aceea cei doi au fost extrem de discreți în privința acestui subiect. La scurt timp după escapada artistului, cei doi s-au căsătorit.

„Se spune că o fată devine femeie atunci când își începe viața sexuală ! Eu zic că devine femeie atunci când naște duh!!

Atunci când dă viață! Și totuși multe fete nasc copii, dar nu devin mame!

Mama ești atunci când reușești să-ți dai seama că copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște.

Mama înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu , la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe!

Și sa stai seara să-ți adormi copilul! Sa-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața ca să-i faci pachet pentru grădiniță, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit sau are otită! (…)