Connect-R, mesaj transant inainte sa anunte separarea de mama fiicei sale: “Eu nu sunt un sot bun, Mihaela e impecabila”

Saptamana trecuta, Connect-R a scris un mesaj emotionant despre Misha, mama copilului lui, si… niciun cuvant nu prevestea vestea trista de astazi, cand a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu de un an si aproape o luna.

Postarea emotionanta a facut-o Connect-R in urma cu cinci zile cand a facut publica o poza cu Misha. La un moment dat, el a scris intr-un comentariu facut la propriul mesaj: “Sa nu intelegeti gresit! Eu nu sunt un sot bun :)) Ba din contra! In schimb, Mihaela e impecabila”.

“Se spune ca o fata devine femeie atunci cand isi incepe viata sexuala! Eu zic ca devine femeie atunci cand naste duh!! Atunci când da viata! Si, totusi multe fete nasc copii, dar nu devin mame!

Mama esti atunci cand reusesti sa-ti dai seama ca, copilul tau are nevoie de tine mai mult decat ai tu nevoie de tine. Mama inseamna sa ai timpanele pregatite pentru a suporta tipetele copilului tau, atunci cand urletul e singurul vocabular pe care copilul tau il cunoaște.

Mama înseamna sa renunți, bineinteles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la iesirile in club, la tot felul de distractii de fetite!

Si sa stai seara sa-ti adormi copilul! Sa-i spui povesti ca sa aiba vise frumoase! Sa te poti trezi dimineața ca sa-i faci pachet pentru gradinița, sa stai sa-ti ingrijesti ingerasul cand e racit sau are otita!

Sa renunți la orgoliul tau in certurile cu sotul tau, doar pentru linistea copilului tau! Practic la finalul zilei, el, copilul tau, sa fie tot ce conteaza pentru tine! Nu e mama cea care da viata unui copil, ci, mai degraba, cea care-si da viata pentru copil!!

Multumesc, Misha pentru ca esti mama, pentru ca esti îngerul copilului nostru”, a scris Connect-R pe contul lui de Instagram.