Cine este, de fapt, croitoreasa de la “Românii au Talent” care a primit primul Golden Buzz

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la “Românii au Talent” care a primit primul Golden Buzz, are 38 de ani și este din București.

Într-un interviu acordat recent, a făcut primele declarații despre ce a însemnat pentru ea reușita de pe scena show-ului de la Pro TV și a vorbit despre copilăria dificilă pe care a avut-o și cum nu a reușit să facă până acum o carieră în lumea muzicii.

Ana Maria Pantaze trăiește din salariul modest de croitoreasă pe care îl primește de la patronii săi. De câțiva ani buni însă, ea și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică și a început să cânte, fredonînd în baie, și, ulterior, la karaoke cu prietenii.

 

“Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke.

Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus. (n.r.: râde)”, a mărturisit concurenta de la “Românii au Talent”, sezonul 9.

În copilărie, părinții Anei Maria Pantaze au îndrumat-o spre balet și dansuri clasice, însă din cauza costurilor prea mari ale cursurilor și echipamentelor, care erau mult peste venitul familiei, ea a fost nevoită să renunțe la visul său măreț.

“Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto.

Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a povestit Ana Maria Pantaze

Ana Maria Pantaze, primele declarații după ce a luat Golden Buzz la “Românii au Talent” 2019
În clipul de mai jos, puteți revedea momentul emoționant petrecut seara trecută pe scena de la “Românii au Talent”, unde Ana Maria Pantaze a primit primul Golden Buzz din sezonul #9suprem.

“Nu mă așteptam, sincer, să iau niciun Golden Buzz, mă așteptam să nu iasă deloc bine, dar a ieșit bine, am avut oameni care m-au susținut și care m-au împins un pic de la spate să am încredere în mine. Nu mă așteptam ca Mihai Petre să îmi dea un Golden Buzz, a fost super, emoțiile au fost mari și sunt și acum”, a declarat Ana Maria Pantaze, după ce a primit Golden Buzz în timpul primei ediții de la “Românii au Talent”