Cele mai frumoase tunsori frantuzesti la moda in 2019

Tunsorile frantuzesti au ocupat din totdeauna un loc special in domeniul hairstyle. Inspira-te din stilul femeilor din Franta si vei cunoaste efectele unuia dintre secretele lor de frumusete.

Nu trebuie sa te duci la Paris ca sa obtii o tunsoare cu aroma frantuzeasca, ci doar sa alegi una din lista de mai jos.

Iata cateva modele de tunsori frantuzesti din care sa te inspiri atunci cand vrei sa iti faci o schimbare de look!

Tunsoarea frantuzeasca garcon

O tunsoare chic, naturala, dominata de un aer parizian inconfundabil, garcon se afla in tendinte de cateva sezoane, cucerind treptat tot mai multe reprezentante. Ca de obicei, starurile de la Hollywood au fost primele care au indraznit sa adopte acest trend.

Anne Hathaway, Emma Watson si Halle Berry sunt doar cateva dintre vedetele de peste hotare care au fost cucerite de aceasta tunsoare frantuzeasca plina de personalitate. Daca vrei sa o adopti si tu, ia in considerare ca avantajeaza mai mult femeile cu fata ovala, in forma de inima ori de diamant.

Bobul scurt, printre cele mai populare tunsori frantuzesti

Este prea mult pentru tine o tunsoare in stilul garcon? Atunci opteaza pentru un bob scurt. Fie ca alegi o tunsoare frantuzeasca ce ofera volum podoabei capilare la spate ori una cu linii clare, fie ca te lasi sedusa de wob, adica bobul ondulat, rezultatul este acelasi: feminin, chic si modern.

O astfel de tunsoare frantuzeasca avantajeaza in special femeile care au chipul mai mic si trasaturi faciale delicate, insa un specialist in domeniu va gasi stilul potrivit fiecarei persoane

Bobul asimetric, o tunsoare frantuzeasca intre clasic si modern

De la tunsoarea clasica pana la variantele moderne ale hairstilistilor indrazneti, bobul asimetric a cunoscut diverse interpretari de-a lungul timpului. F

emeile pregatite oricand de schimbari mai mari pot opta pentru o tunsoare frantuzeasca cu taieturi mai indraznete, in timp ce celelalte reprezentante pot sa aleaga o tunsoare frantuzeasca mai „cuminte”.

Daca vrei sa faci o mica schimbare cu condimente asimetrice, propune-i hairstylistului sa creeze asimetrie doar la sectiunea din fata, lasand suvitele respective mai lungi. Un stil simplu, dar elegant.

Daca nu esti dispusa sa iti schimbi prea mult stilul pe care l-ai avut pana acum, insa te atrag tunsorile frantuzesti, opteaza pentru bretonul de tip frantuzesc.

Fie ca este mai scurt ori mai lung, in functie de forma si latimea fruntii, el trebuie sa ofere impresia ca nu este aranjat, ci aparent nestudiat. Liniile naturale si aspectul usor messy sunt punctele forte ale bretonului frantuzesc