Cele 10 legi ale karmei care iti pot schimba viata

Una dintre modalitatile pe care le putem folosi pentru a elimina povara negativitatii de pe umerii nostri este de a realiza consecintele actiunilor noastre. Vorbim despre legile karmei.

Viata este un schimb constant de cauze si efecte. „Nu putem scapa de rezultatele actiunilor noastre” – este baza legilor karmice. Cand practicam legile karmei, putem obtine pacea interioara care ne va permite sa castigam claritate si sa ne imbunatatim viata.

Va prezentam cele zece legi ale karmei:

1. Marea Lege

Cunoscuta drept Legea Cauzei si Efectului, aceasta afirma ca primesti ceea ce dai. Cu alte cuvinte, daca proiectezi pozitivitate si fericire altora, la randul tau obtii acelasi lucru.

2. Creatie

Nici binele, nici raul nu se intampla pur si simplu. De aceea, creeaza lucruri bune si pozitive pe care doresti sa le vezi in viata ta.

3. Umilinta

Accepta binele si raul in viata ta. Nu te opri la rau, altfel aceste sentimente negative asociate cu el vor ramane cu tine.

4. Crestere

Ne controlam numai pe noi insine. Nu putem schimba mediul nostru, fie ca este vorba de oameni sau de mediul inconjurator. Cu toate acestea, putem schimba cine suntem.

5. Responsabilitate

Daca iti pare rau de ceva, cel mai adesea este conflictul tau intern. Noi reprezentam ceea ce este in jurul nostru si ceea ce este in jurul nostru ne reflecta. Prin urmare, trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in viata noastra.

6. Comunicare

Totul din univers este interconectat. Chiar daca ceva pare irelevant, trebuie sa fie finalizat, deoarece finalizarea va pune bazele pentru urmatorul pas in viata.

Fiecare etapa si proiect in viata noastra nu este mai putin importanta decat cea care a fost inainte sau cea care va fi dupa ea.

7. Concentrare

Este imposibil sa te concentrezi simultan pe mai multe sarcini. Incercarea de a face acest lucru va deschide usa negativitatii; prin urmare, concentrarea asupra unui singur lucru in acelasi timp ne va aduce pace.

8. Aici si acum

A trai in trecut ne impiedica sa traim cu adevarat in prezent si sa obtinem o noua crestere personala.

9. Schimbare

Suntem destinati sa ne repetam pana cand invatam lectiile necesare pentru a schimba calea noastra in viata.

10. Rabdare

Toate recompensele din viata vin la timpul lor. Adevarata pace si fericire o castigam atunci cand facem ceea ce trebuie si asteptam cu rabdare o recompensa, pentru ca va veni la noi cand timpul este corect.

De ce este important sa traim conform legilor karmei?

Exista multe avantaje pentru a trai conform acestor legi. In cele din urma, acestea te ajuta la eliminarea stresului din viata ta si iti vor imbunatati sanatatea.

Acest lucru iti va permite sa privesti lumea cu ochi noi, deoarece valul intunecat al negativului iti va parasi viata. De asemenea, poti da pace si bunatate celorlalti, iar aceasta va incepe un ciclu pozitiv pentru toata lumea.

Pentru a practica in mod eficient legile karmei, trebuie sa iti amintesti cateva concepte de baza:

– Fii bun cu tine.

– Fii bun cu ceilalti.

– Nu iti face griji cu privire la ceea ce nu poti schimba.

Adopta aceste legi karmice si schimba-ti viata spre bine!