Cand o femeie puternica iti spune adio nu mai e cale de intoarcere

O femeie puternica spune adio altfel. Nu este o femeie obisnuita. Nu va plange ore intregi. Si nu va arata cu degetul spre tine pentru greselile tale in relatie.

Nu te va forta sa ramai cu ea. Ea este constienta ca uneori separarea este inevitabila si poate de aceea este o doamna cu o minte puternica.

Aceasta femeie te va incuraja sa pleci atunci cand lucrurile sunt grele. Iti va respecta decizia deoarece intelege ca toata lumea merita sa fie fericita si implinita.

Stie ca viata continua si e familiarizata cu aceasta separare. A trebuit sa-si ia ramas bun de la legaturile pe care le avea cu cei pe care ii iubea cel mai mult. Ca sa nu faca pe nimeni nefericit din cauza fericirii ei.

Ea stie ca atentia si afectiunea nu sunt lucruri de cautat, ci lucruri pe care ar trebui sa le ai intr-o relatie. Stie ca dragostea reala ar trebui sa fie simpla si usoara.

Nu-i este frica sa inceapa din nou, deoarece stie ca fiecare sfarsit inseamna un nou inceput. Oamenii potriviti vor ramane mereu si daca cineva decide sa plece, nu a fost potrivit pentru tine.

Ea stie ca dragostea adevarata exista si cand isi va deschide inima pentru dragoste din nou va fi ca un Phoenix care se ridica din cenusa. Nu va permite nimanui sa-i ruineze sperantele si visele.

Asta nu e tot. Esecul tau de a fi prezent o va impinge inainte si o va inspira sa-si atinga obiectivele. In plus, ea nu iti va cere niciodata sa te intorci, in schimb se va concentra pe imbunatatirea ei. Va merge inainte si va incepe sa se iubeasca mai mult.

S-ar putea sa te razgandesti intr-o zi si sa iti dai seama ca o doresti inapoi, dar va fi prea tarziu, deoarece ea a continuat deja cu propria viata. Ea nu este niciodata blocata in trecut si ea va lasa capitolul in trecut.

O femeie puternica merge mereu inainte. Ea va supravietui. Ea va deveni o persoana care nu cedeaza. Si atunci iti vei da seama ca ai pierdut ceva pretios.