Cel mai râvnit burlac s-a însurat. Cine l-a convins să meargă la altar

Hugh Grant, cel mai râvnit burlac, s-a însurat. Celebrul actor a făcut pasul cel mare la vârsta de 57 de ani. Marele eveniment a avut loc într-o ceremonie simplă și foarte restrânsă.

Suedeza Anna Eberstein, în vârstă de 39 de ani, este singura femeie care l-a convins să meargă la altar. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, pe 25 mai, în Londra, la Starea Civilă din Chelsea, în apropierea locuinței lor.

Alături de miri au fost doar câțiva prieteni apropiați, iar Hugh și Anna au ales ținute simple: actorul a purtat un costum albastru închis, iar Anna, o cămașă bleu și o fustă mini. Ei au împreună trei copii.

Anna, producător TV, și Hugh s-au căsătorit la doar câteva zile după ce și-au anunțat logodna. Ei formează un cuplu de șase ani, iar primul lor copil, un băiețel, a venit pe lume în 2012.

În decembrie 2015, ei au devenit din nou părinții unei fetițe, iar în martie, anul acesta, actrița Elizabeth Hurley a dezvăluit că Hugh și Anna au devenit părinți a treia oară. Actorul mai are doi copii cu chinezoaica Tinglan Hong .

A avut o relație de 13 ani cu Elizabeth Hurley

Hugh a reușit să doboare recordul lui George Clooney, care a renunțat la burlăcie abia la 53 de ani.

Starul din „Love, Actually” a declarat, în urmă cu trei ani, într-un interviu pentru revista People, „nu prea sunt genul care crede în căsnicie.

Am văzut puține exemple bune, poate cinci, în toată viața mea, dar altfel cred că este o rețetă pentru nenorocire pentru ambii parteneri“. Dar se pare că s-a răzgândit. Hugh Grant a avut o relație de 13 ani cu actrița Elizabeth Hurley, de care s-a despărțit în 2000.