Cea mai frumoasa plaja de pe litoralul romanesc. Nisip fin si apa turcoaz ca in Grecia

La 20 de kilometri de Constanta, plaja salbatica de la Tuzla reuseste sa tina inca departe de agitatie si zgomot culoarea de smarald a Marii Negre si nisipul fin cum rar mai gasesti pe litoralul romanesc.

Pentru cei care iubesc salbaticia Marii Negre, Tuzla este inca intacta.

Din statiunea Eforie Sud, un drum de piatra si nisip serpuit, inconjurat de floarea soarelui te duce spre una dintre cele mai frumoase plaje.

Pentru a ajunge pe plaja de la Tuzla trebuie sa strabati o poteca de 50 de metri umbrita de vegetatie, in fata ochilor ti se va deschide fermecator golful de la Tuzla intins pe aproximativ 1 kilometru lungime. Bogatia acestui loc este marea albastra, dar si nisipul fin si tot ceea ce vei gasi aici sunt cabanele pescarilor.

Plaja de la Tuzla este inca un loc virgin, cu apa curata, vegetatie, stanci si baraci de pescari unde oaspetii sunt primiti cu bratele deschise. Este o atractie din ce in ce mai cautata de oamenii care isi doresc o atlfel de vacanta la malul marii.

Cristian Barhalescu, agent de turism: Sunt plaje care atrag foarte tare turistii straini dar si romani deopotriva care isi doresc altceva decat turismul traditional si sunt foarte accesibile, dar care ofera acea liniste, acea satisfactie a unor locuri pe care le descopera mai putini si nu aglomeratia si ingramadeala plajelor cu sezlonguri multe cu umbrele, cu beach baruri, cu zgomot.

La pescariile de pe plaja, puteti manca peste proaspat, iar o portie costa intre 10 si 30 de lei, in functie de preferinte. Oaza de liniste atrage anual aproximativ 3.000 de turisti. Tuzla se afla exact la jumatatea distantei dintre Constanta si Mangalia, pe DN39. Plaja este la o distanta de aproximativ 5 kilometri fata de drumul principal, iar ca sa ajungeti acolo, trebuie sa parcurgeti un drum anevoios, neasfaltat.