Ce spune Zodiacul Egiptean despre tine! Află ce zodie ești și care este zeul tău protector

Se spune despre Zodiacul Egiptean că este cel mai sigur și precis horoscop.

Este alcătuit din 12 semne zodiacale, zilele anului au semne diferite, iar fiecare semn astrologic este reprezentat de un zeu egiptean, care le oferă protecție nativilor născuți sub semnul respectiv.

Zeii oferă ghidare, protecție și… talent.

Vechii egipteni credeau că destinul lor are strânsă legătură cu semnul astrologic sub care s-au născut. În rândurile de mai jos vei afla ce zodie ești în Horoscopul Egiptean și care este zeul tău protector, în funcție de luna în care te-ai născut.

Ce spune Zodiacul Egiptean despre tine

Cele 12 semne din Zodiacul Egiptean sunt: Nil, Amon Ra, Mut, Geb, Osiris, Isis, Thot, Horus, Anubis, Seth, Bastet, Sekhmet.

Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 18-26 noiembrie)

Persoanele născute sub acest semn sunt cele mai puternice, au un curaj ieșit din comun și pot lupta din răsputeri pentru ceea ce își doresc.

Amon Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Amon Ra este zeul Soarelui, iar cei născuți sub acest semn sunt joviali, plini de viață, iubiți de cei din juri și nu se tem de nimic.

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Cei născuți sub acest semn sunt grijulii și îi pun mereu pe alții pe primul loc. Sunt sensibili și călduroși și nu regretă niciodată atunci când fac o faptă bună.

Geb (12-29 februarie, 20-31 august)

Nativii din această zodie au o intuiție incredibilă. Iau decizii în funcție de sentimentele pe care le au, sunt preocupați de natură și de problemele de mediu.

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie)

Acești nativi au două tipuri de personalitate. Cred cu tărie în visele lor, dar sunt răniți foarte ușor, fiind foarte vulnerabili.

Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

Nativii născuți sub semnul lui Isis sunt persoane care spun lucrurilor pe nume și nu se lasă înșelați de nimeni. Sunt mereu cu un pas în fața celorlalți.

Thot (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)

Persoanele născute sub acest semn sunt pline de înțelepciune și au o memorie foarte bună. De asemenea, sunt romantice și fidele partenerului de viață.

Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august)

Nativii din Horus sunt curajoși și nu se lasă doborâți de greutățile vieții. Uneori sunt sensibili și se pierd cu firea.

Anubis (8-27 mai, 29 iunie – 13 iulie)

Aceste persoane preferă să stea mai degrabă singure decât în compania unor persoane pe care nu le plac. Preferă să mediteze asupra vieții lor.

Seth (28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie)

Nativilor din Seth le plac călătoriile și nu prea se gândesc la lucrurile negative.

Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

Bastet este Zeița Lunii și a fertilității. Cei născuți sub semnul ei trăiesc în echilibru cu ei înșiși și au o intuiție puternică.

Sekhmet (29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie)

Nativii din această zodie sunt cu picioarele pe pământ, onești, autoritari și foarte corecți atunci când vine vorba de dreptate.