Ce spun astrologii: 4 zodii care sunt mai fericite singure decât într-o relație

Să ne punem mereu pe primul loc, să evităm primele întâlniri care merg mai prost decât ne-am fi așteptat și să luăm orice decizie vrem fără să depindem de altcineva sună destul de bine.

Care sunt beneficiile când nu te aflii într-o relație? Poți să călătorești unde vrei și ai posibilitatea să faci ce dorești fără să aștepți permisiunea cuiva. Poate că cel mai mare avantaj este că te poți descurca de una singură și acest lucru poate stimula mult stima de sine.

Relațiile sunt minunate, într-adevăr, dar pot deveni destul de streasante uneori. Nu este nimic rău în a ne dori o mică pauză să ne detașăm și să ne putem considera o prioritate în orice situație.

Dacă vrei să știi dacă te numeri printre ele, aici sunt cele patru zodii care sunt mai fericite fără o relație:

1. Gemeni

Gemenii sunt mult mai fericiți singuri; oricine îi cunoaște știe că așa e. Nu este vorba că nu le place să fie într-o relație, această zodie doar preferă să nu fie ceva foarte serios, să fie fără obligații. Pentru ei, relațiile ar trebui să fie distractive și fără griji, fără restricții și angajamente.

Într-adevăr, numai Gemenii ar putea gândi așa, dar este adevărat! Nu știi niciodată la ce să te aștepți de la ei; azi îți zic că te iubesc, iar a doua zi au nevoie de spațiu.

Gemenii preferă să fie independenți, fără să depindă de altcineva. Mai mult de atât, ei nu pot lua ușor o decizie pentru ei înșine (sau pentru partener), doar îi stresează și îi face să se simtă că eșuează în relație. Ei preferă să fie responsabili doar de fericirea proprie.

2. Fecioară

Fecioara este foarte pretențioasă când își alege partenerul. Până când un lucru nu este perfect, cei din zodia Fecioară nu sunt mulțumiți. „Destul de bine” nu face parte din vocabularul lor.

Fecioara ar prefera mult mai mult să fie singură decât într-o relație cu cineva de care nu este 110 la sută sigură. Dar doar pentru că este singură nu înseamnă că nu este fericită.

Articolul continuă după reclame

Ba chiar, îi este mult mai bine așa, decât să încerce să-și transforme partenerul după preferințele sale sau să încerce să ignore ce o nemulțumește. Cel mai bine așteaptă să apară persoana perfectă indiferent de cât de mult va dura.

3. Săgetător

Săgetătorul nu refuză ideea de întâlniri și relații, doar că își dorește să fie cel care ia deciziile. Nu, asta nu înseamnă că vrea să aibă control asupra partenerului, însă dacă lucrurile devin prea serioase și nepotrivite pentru el, va renunța ușor.

Deoarece săgetătorul nu este pregătit din punct de vedere emoțional pentru o relație serioasă, acest semn zodiacal este mult mai fericit pe cont propriu.

Dacă Săgetătorul aflat într-o relație lungă și serioasă consideră că nu are destul timp pentru el, înainte de a-și lua alt angajament el o să aștepte să-și dea seama ce vrea cu adevărat pentru a se asigura că nu face iar aceeași greșeală.

Ce îl face cel mai fericit acum este posibilitatea de a fi singur și de a se concentra asupra dorințelor sale, pentru ca în următoarea relație să fie mult mai matur.

4. Vărsător

Vărsătorul este mult mai fericit pe cont propriu decât într-o relație pentru că îi place să fie independent. Desigur, dacă simte că cineva este potrivit pentru el se va bucura să-i fie partener de viață, însă are nevoie de libertate. Vărsătorul nu râvnește după relații intime și apropiere ca celelalte semne zodiacale. Dacă vrea să se simtă iubit, el va petrece timp cu familia sau prietenii.

Timpul pentru sine este un aspect important în viața unui Vărsător și tinde să fie mai fericit când își petrece timp singur. Când se află într-o relație, el vrea să fie un partener bun, așa că va oferi multă atenție perechii sale.

Totuși, acesta poate devni egoist când își dorește să petreacă puțin timp individual. Atunci când este singur, Vărsătorul poate face tot ce își dorește fără să simtă că există cineva care depinde mereu de el și acest lucru îl face cel mai fericit.