Astrolog Mariana Cojocaru: “Saptamana 3 – 10 iunie este una plina de incercari, vesti proaste si discutii contradictorii. Ce se intampla cu fiecare zodie”

Soarele se va poziţiona în cel de-al doilea decan al Zodiei Gemenilor, adică va fi în miezul Costelaţiei şi problemelor perioadei.

E bine să ştiţi acum care este culoarea favorabilă a perioadei: galben. Florile de culoarea galbenă sunt cele care vă aduc multă bucurie în suflet şi vă şi bucură privirea. Gălbenelele, irisul galben, păpădia, muşetelul(gălbenelele, muşeţelul, păpădia sunt flori vindecătoare).

Berbec- Sunt vizaţi în special Berbecii născuţi în al doilea decan al zodiei. Cuadratura Lunii cu Soarele natal vă îndeamnă la evoluţie spirituală.

Cu Soarele în Gemeni vă regăsiţi cu persoanele dragi şi cu prietenele/prietenii la un pahar cu vorbe, o cească de cafea, de ceai sau de ciocolată…cu dragoste.

Unii pot face acest lucru acum cu vecinii. Studioşii se pregătesc pentru examene şi pun serios mânuţa pe carte, că nu-i de joacă. Abia apoi se gândesc la vacanţă! Sănătatea vrea aer liber.

Taur- Cu Soarele în sector astro-financiar şi astro-imobiliar va trebui să vă gândiţi la câştiguri, transferuri, tranzacţii. Unii vând câte ceva să facă acum rost de bani de vacanţă. Alţii investesc pe termen lung, atunci când vând ceva.

Nu cereţi mult pe lucrurile de valoare, că este perioadă de criză în ţară. Sănătatea voastră cere investiţii serioase – reparaţii curente şi capitale. Exploziile solare nu sunt de bun augur pentru sănătate. Ieşiţi în natură doar la orele potrivite, nu în miez de zi.

Gemeni- Săptămâna care urmează are ca vedete nativii celui de-al doilea decan al zodiei. Există un trigon bun între Soare conjunct cu Mercur(patronul vostru zodiacal) şi Nodul Lunar Sud în rezonanţă cu Marte. Acest trigon avantajează doar pe cei buni, de lumină.

Nu-i favorizează pe cei întunecaţi la faţă, ce se îmbracă doar în culori sumbre, că nu sunt lumini…ci doar umbre (mithologie Castro şi Polux). Culorile închise nu sunt potrivite acestei perioade pentru voi.

Rac- Este activ sectorul astral al muncii şi al sănătăţii (afecţiuni cronice). Va trebui să fiţi foarte diplomaţi la locul de muncă, în relaţia cu partenerii sociali şi politici.

Se conturează schimbări majore în societate (vezi partidele politice noi care apar pe scenă, inclusiv Partidul PRO România şi Poliţia Animalelor). Sunt de bun augur aceste schimbări pentru ţară, datorită rezonanţei Soarelui cu Mercur. Conjuncţia Lună Albă-Saturn, diferită de Lună Neagră-Saturn tulbură căsnicii.

Leu- Pentru voi Axa Timpului funcţionează corect în săptămâna viitoare. Atenţie la avertizările karmice pentru cei care nu au ales corect în viaţă. Pentru ceilalţi, iubirea este “forever” şi pentru cei cu Ascendent în Leu.

Sănătatea este prioritară, de aceea vă recomand ceaiuri reci, americane (muşeţel, gălbenele, păpădie). Să folosiţi la salate uleiul de măsline, struguri, porumb, rapiţă, nuci. E perioada dulceţurilor: nu rataţi, să faceti dulceaţă de nuci verzi şi de cireşe.

Fecioara- Să nu evite dulciurile, să facă dulceaţă de cireşe alb-gălbui, de trandafiri şi lichioruri- din coajă de nuci(bune la tiroidă şi afecţiuni cardiace). Pentru afecţiuni cardiace recomand şi ceaiul de codiţe de cireşe.

Dulceaţa de caise confiate turceşti este un deliciu cu care nu ne întâlnim foarte des. Nici cu dulceaţa de fragi!… Faceţi măşti naturiste pentru faţă, cu fructe şi legume de sezon şi folosiţi creme bio, descrise de Soare în rezonanţă cu Mercur (patronul vostru zodiacal).

Balanţa- Elegant este să ţineţi cont de sfaturile mele! Opoziţia lui Venus cu Saturn şi Luna Albă versus Luna Neagră(Lilith) din Rac şi Capricorn l-au afectat serios pe Ilie Năstase-Rac(vedeţi previziunile facute de mine înainte) după ce şi-a înşelat soţia Vărsător- Brigitte Sfăt, acum recăsătorită.

Vă poate afecta şi pe voi, datorită cuadraturii pe Zodii Cardinale. Venus în Rac susţine cariera persoanelor ambiţiose. Perioade bune pentru înţelegerea greşelilor karmice din trecutul (zgomotos).

Scorpion- Săptămâna viitoare are aspecte favorabile pentru sănătate şi câştiguri. Conjuncţia patronilor voştri astrali Lilith cu Pluton Retrograd este plină de pasiuni dezlănţuite…precum valurile mării.

Nu este valabilă şi pentru Săgetători(relaţii interzise, complet incompatibile). Relaţia funcţionează doar cu Vărsătorul de Stele. Axa De Destin susţine şi relaţiile Taurului cu Leul. Relaţiile funcţionează perfect la locul de muncă cu Zodiile Fixe menţionate adineaori.

Săgetător- Jupiter acum în Scorpion dă probleme cu justiţia şi în perioada următoare până spre toamnă. Este în sectorul astral al duşmanilor vizibili şi invizibili. Unii vor plăti bani grei şi vor face chiar puşcărie pentru greşelile comise în trecut.

Unii pot dispărea pe aceste aspect, datorită afecţiunilor karmice, cronice. Săgetătorii să ia aminte că nu e de joacă acum cu viaţa, că nu ştiu deloc să iubescă. Doar cei plinuţi(ciclotimici) rezistă şi fac faţă justiţiei divine- suport astral mediu.

Capricorn- Împart zodia în două, după Mitul Cain şi Abel(varianta masculină), Mitul Eva-Lilith, după Vechiul şi Noul Testament(varianta feminină). Saturn Rx şi Pluton Rx vor fi conjuncte cu Luna Alba(Eva) şi Lilith-Luna Neagră.

Unii Capricorni umblă cu cioara vopsită şi părul vopsit, chiar dacă nu sunt blonzi natural, ca şi Săgetătorii şi visează la cai verzi pe pereţi. Nimic nu se anunţă bun pentru ei. Doar blonzii uranieni sunt copii de lumină şi nu vor ajunge în Iad.

Vărsător- Capul şi Coada dragonului, conform zodiacului chinezesc se regăsesc acum şi pe astrograma karmică generală. Doar astrograma natală poate indica acum care sunt menirile pe pământ ale fiecărui individ.

Soarele din al doilea decan al Gemenilor face aspect de trigonocraţie cu Soarele Natal şi asigură succesul. Ascensiuni profesionale cu Jupiter. Sunt garantate şi câştigurile- cele în justiţie (procese). Sănătatea cere meditaţie profundă, acupunctură, confesiuni.

Peşti- Trigonul Neptun-Venus(Rac) şi cuadratura Neptun-Soare(Gemeni) susţin iubirea aproapelui, credinţa, dreapta justiţie, diplomaţia, neutralitatea, perioada de tranziţie care urmează…de aceea spuneam de schimbările pe scena politică a Romăniei.

Cel care a dărâmat zidul Berlinului-Mihail Gorbaciov este Peşti, cum Peşti este şi Ion Iliescu, primul nostru Preşedinte după Revoluţie. Nu mai avem voie să-l băgăm după gratii,STOP PROCESELOR intentate că vor plăti magistraţii cu sănătatea lor!