Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior! Violeta este superbă

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta în vârstă de 44 de ani este o mamă eroină în adevăratul sens al cuvântului.

Cu siguranță întreaga lume a observat încercările acesteia de a se îndepărta treptat de viața mondenă. Totul pentru Violeta, fiica de 11 ani pe care Andreea o crește singură.

Violeta este acum o adevărată domnişoară. Andreea nu are decât să fie mândră că are o moştenitoare atât frumoasă, cât şi deşteaptă, dar şi că îi va fi de un mare ajutor atunci când va creşte.

Vedeta vorbește cu emoție despre fiica ei, pe care și-a dorit-o extrem de mult. „O minune. Cred că să fii părinte, în general, ori mamă, ori tată, ori că ai băiat, ori că ai fată, e o minune și o binecuvântare. Nu m-am retras.

Nu m-a lăsat televiziunea să fac asta, însă am considerat că, iată, copilul meu, mult așteptat, care n-a venit ușor, merită să aibă un părinte care nu e doar un părinte de duminică. Așa aș fi fost dacă aș fi continuat cu ceea ce făceam înainte. Și nu regret deloc.”

Violeta a aflat de la școală că părinții ei sunt celebri

Din dorința de a o crește departe de lumina reflectoarelor si de presiunea mass-media, Andreea a ales să-i spună foarte puține fiicei ei despre cariera ei și a lui Ștefan Bănică Jr.

„M-am căznit să nu prea știe pentru că eu îmi doresc ca Violeta să aibă o mamă acasă și nu o vedetă. Târziu a aflat, destul de târziu, de toată această poveste publică.

A venit acasă într-o zi și mi-a spus că i s-a spus la școală că eu sunt cine sunt, că tatăl ei este cine este și i-am „tăiat” aripile aici pentru că i-am explicat foarte clar că pentru ea sunt mama.

Mama e mama, atât. Nu are nicio importanță toată această poveste, ca un fum, care poate să treacă, pot să aleg eu să treacă până mâine, dar pentru ea rămân tot mama”, a declarat Andreea