Ce inseamna daca esti nascut pe 8 Martie.

Ziua de nastere a fiecarei persoane e una cu totul speciala. In functie chiar de aceasta data, exista o multitudine de caracteristici unice!

Daca te-ai intrebat ce inseamna daca esti nascut pe 8 Martie, ei bine, in primul rand, aniversarea coincide cu Ziua Internationala a Femeii. Cei nascuti pe aceasta data foarte speciala sunt persoane pe masura. Sunt preocupati in special de imaginea lor, dar si de un stil de viata corect.

Din punct de vedere zodiacal, cei care isi sarbatoresc ziua de nastere pe 8 Martie sunt in zodia Pesti. Sunt persoane nonconformiste, de regula, si isi urmeaza glasul interior. Mai ales atunci cand trebuie sa ia o decizie foarte importanta.

Iata ce inseamna daca esti nascut pe 8 Martie!

Acestor nativi nu li se intampla foarte des ca ideile lor sau stilul de viata sa nu fie primit foarte bine de catre cei din jurul lor!

Sunt cat se poate de rebeli si pot avea uneori o latura agresiva, ceva mai pronuntata. Acest aspect i-ar putea face pe altii sa se fereasca de ei sau chiar sa piarda prietenii.

Cei nascuti pe data de 8 Martie au soarta guvernata de astre precum Neptun si Saturn. Sunt mari iubitori ai traditiilor si uneori chiar venereaza culturile trecute.

Totusi, nativii simt nevoia sa evadeze din mediul lor pentru a putea deveni individualitati, in adevaratul sens al cuvantului. Este recomandat sa nu se izoleze daca au astfel de perioade, si sa apeleze la prieteni, pentru ca nu sunt firi singuratice.

Persoanele nascute pe 8 martie par sa aiba si un entuziasm aparte. Mai mult, sunt persoane foarte intense, si asta li se datoreaza in mare parte din punctul de vedere al intransigentei lor.

Uneori instabilitatea nu ii ajuta absolut deloc sa castige increderea celorlalti. Nativii sunt vazuti ca individualisti si chiar „periculosi” pentru valorile societatii.

Pe de alta parte, pot fi prieteni foarte loiali si nativii nascuti pe data de 8 Martie sunt si buni executanti.

Daca aleg sa joace acest rol pot sa lucreze in liniste in acelasi serviciu timp de foarte multi ani, de exemplu, dara sa iasa in evidenta intr-un mod deosebit. La fel de bine, ei pot juca si rolul de stalpi ai societatii.