Ce caracter ai în funcție de poziția liniei inimii! Testul pe care ți-l poți face singur

Fiecare persoană are propriul tipar al palmelor, iar cei care știu să citească în palme pot afla foarte multe lucruri despre personalitate și alte aspecte ce țin de caracter.

Chiromanția este procedeul prin care se poate ghici caracterul sau destinul cuiva pe baza interpretării liniilor din palmă. Află ce caracter ai în funcție de poziția liniei inimii.

Dacă liniile de pe ambele mâini sunt la același nivel

Persoanele care au liniile inimii de pe ambele mâini la același nivel au un caracter foarte dificil, sunt sincere, sensibilie, emoționale și vulnerabile.

Sunt conștiente de complexitatea lor internă, își apreciază prietenii și pe cei dragi și vor fi mereu recunoscătoare celor care le ajută.

Bunătatea și căldura lor se combină cu lipsa de seriozitate. Sunt oameni pozitivi și atrăgători și este ușor de comunicat cu ei. Sunt deștepți, știu să asculte și nu judecă niciodată alte persoane.

Dacă linia inimii de pe mâna dreaptă e mai sus decât pe stânga

Oamenii care au linia inimii de pe mâna dreaptă mai sus decât pe stânga sunt foarte înțelepți și raționali, principalul lor aliat fiind logica și argumentele.

Își aleg cu atenție partenerul de viață și tratează slăbiciunile partenerului cu sensibilitate și calm. Vă puteți baza întotdeauna pe ei pentru că sunt mereu dispuși să dea o mână de ajutor.

Sunt echilibrați, calmi, răbdători, dar și foarte exigenți.

Pot suferi din cauza stresului și depresiei. Principalul defect este confuzia care apare în viața de zi cu zi.

Dacă linia inimii de pe mâna stângă e mai sus decât pe dreapta

Persoanele care au linia inimii de pe mâna stângă mai sus decât pe dreapta se îndrăgostesc foarte ușor și își dau repede seama dacă vor avea o relație de lungă durată.

Acordă atenție celor mai mici detalii și pot fi foarte pasionale. Știu să aducă argumente foarte puternice atunci când discută și știu să se comporte în situații mai dificile.

Se căsătoresc doar dacă iubesc și dragostea e reciprocă. Au principii solide și așteptări mari.