Ce aduce nou ziua de maine: Horoscopul de duminica pentru toate zodiile

Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică

Berbec

Se poate vorbi de o zi fericită, în care eşti înconjurat numai de semne de afecţiune, de prietenie, de simpatie.

Dacă nu există cineva drag încă în inima ta, fii atent la oamenii care apar în cale, pentru că şansa de a cunoaşte pe cineva interesant e mai mare ca oricând!

Taur

Te-ai simţit bine câteva zile răsfăţat de lucruri frumoase, dar orice vis se şi termină la un moment dat.

E ca şi cum vacanţa ta se încheie aici şi profiţi de ultima zi în care mai eşti atât de susţinut. Simţi că trebuie să reintri în normal şi vei duce dorul acestor zile când i-ai avut pe cei dragi alături.

Profită de o zi minunată, tonică, plină de evenimente care vă ţin alături. În curând, ceva se va schimba.

Gemeni

Nu te mai gândi la lista de dorinţe care nu s-au îndeplinit, ci scoate în evidenţă cât de multe alte lucruri ai primit de la viaţă.

Sigur există un echilibru perfect între ce ai şi ce nu ai, astfel încât să consideri că rezultatul e pe plus.

Începe să treci în revistă veştile bune, evenimentele frumoase, darurile dobândite, reuşitele atinse prin forţe proprii şi ai să vezi că lista realizărilor este mult mai bogată cu mai multe motive de bucurie.

Rac

E frumos să visezi, dar înainte de a te avânta spre vârfuri foarte înalte, ar fi bine să-ţi cântăreşti atent resursele, ca să te arunci spre lucruri pe care eşti capabil să le şi atingi.

Primul pas spre un succes e să ţi-l doreşti şi să crezi cu tărie că poate fi al tău, dar de data aceasta e posibil să-ţi propui un scop mult prea înalt pentru puterile tale şi, înainte de a porni spre acel vârf, ai avea nevoie de antrenamente şi de acumulare de noi informaţii.

Leu

Se simte un aer nou în casa ta, de parcă unele planuri la care ţi-ai adus contribuţia alături de cei dragi capătă un ritm mult mai vioi şi evoluează mult mai repede spre nivelul visat.

E un salt vizibil, ai toate motivele să fii entuziasmat pentru felul cum evolueaza lucrurile spre bine, dar acest succes e urmarea unei strategii pozitive pe care ai construit-o mult înainte.

Acum i-a venit rândul să-şi arate efectele, deci nu e deloc o surpriză, pentru că tu muncit serios ca acum să vezi roadele eforturilor tale.

Fecioară

Informaţia care ajunge azi la urechea ta poate nu sună tocmai bine, dar nu te lăsa intimidat de ceea ce afli, ci stai un pic şi meditează asupra veştilor tocmai sosite.

S-ar putea ca în spatele aparenţelor să se afle şi informaţii extrem de preţioase de care te poţi folosi, dar dacă nu treci dincolo de ce se vede la suprafaţă, poti să pierzi detalii extrem de utile.

Poate acum, pe loc, nu auzi chiar ceea ce ai fi dorit tu să auzi, poate nu vine în forma mult visată, dar după o vreme vei descoperi că ştirea aceasta era cel mai bun lucru care putea ajunge la tine şi vei şti să te foloseşti de ea în cea mai eficientă formă.

Nu azi, nu mâine, dar cândva îţi va fi de mare folos!

Balanță

Discuţi cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru că primeşti de la ei numai reacţii entuziaste, asta îţi amplifică şi ţie dorinţa de a ajunge mai repede acolo unde visaţi cu toţii.

De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promiţătoare, tu eşti capul lor, eşti îndrumătorul, eşti motorul de energie, ca atare totul va evolua excelent cât timp interesul tău e maxim şi implicarea ta totală.

Scorpion

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jurul tău te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă.

Ai grija la anturaj. Ei te trag înapoi, te fac să priveşti lucrurile în cea mai pesimistă notă, ca atare reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară.

Săgetător

O situaţie neprevăzută dă peste cap toată liniştea familiei tale, dar trebuie să vă adunaţi repede cu toţii ca să găsiţi o soluţie.

E ca şi cum planurile făcute împreună cu cei dragi sunt stricate de o surpriză neplăcută ce vă obligă pe toţi să modificaţi totul într-o cu totul altă direcţie decât aţi sperat.

Capricorn

Nu te lăsa influenţat de cei mai tineri sau mai neexperimentaţi, care tratează evenimentul care se apropie cu paşi repezi cu multă superficialitate.

Chiar dacă şi ţie îţi place să glumeşti, totuşi nici să ignori eventualele riscuri sau probleme nu e în avantajul tău.

Totul ar părea mai simplu, la prima vedere, şi când te vei confrunta cu adevărata faţă a lucrurilor, îţi vei da seama cât de naiv ai fost.

Vărsător

Datorita anturajului foarte tonic in care te afli, si ziua ta va fi una de mare succes.

Te molipsesti de buna dispozitie de la cei din jurul tau si ai o colaborare foarte buna cu toata lumea.

Parca ati forma o mare familie deoarece fiecare participa trup si suflet la evenimentele celorlalti.

Poate se iveste si o ocazie excelenta de celebrat, pentru ca v-ati adus cu totii contributia la o mare reusita care acum merita pusa mai mult in valoare.

Pești

Poţi ajunge acolo unde ţi-ai propus, dar trebuie să porneşti la drum, conştient că nu vei fi ajutat de nimeni, că există mulţi care vor încerca să-ţi taie elanul.

Dacă nu ţii cont de toate aceste piedici, vei vedea că poţi realiza orice numai bazându-te pe propriile forţe.

Ai toate resursele necesare unui succes deplin.