Cătălin Botezatu vorbește despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav. “În cazul lor cred că acesta este singurul motiv”

Designerul Cătălin Botezatu a făcut declarații după ce s-a aflat că fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, s-a despărțit de Victor Slav.

La sfârșitul săptămânii trecute, Bianca Drăgușanu s-a despărțit de prezentatorul de televiziune Victor Slav, tatăl fiicei sale, Sofia Natalia.

Designerul Cătălin Botezatu, cel care a avut o relație cu Bianca Drăgușanu și care a propulsat-o în lumina reflectoarelor, a fost surprins de separarea acesteia de Victor Slav. El a făcut declarații despre cei doi pentru wowbiz.ro.

“Bianca și Victor Slav sunt doi oameni cu foarte multă verticalitate, doi oameni deosebiți care, dacă într-adevăr au luat această decizie, care mi-ar plăcea să cred că este doar una de moment pentru că se întâmplă în cupluri astfel de momente, doar ei cunosc motivele pentru care au luat-o.

Ideea este că, așa cum au spus-o și ei, în astfel de momente trebuie respectată intimitatea. Trebuie respectat dreptul la intimitate și la viața personală pentru că niciunul dintre noi nu știm ce s-a întâmplat acolo sau ce se întâmplă acolo cu adevărat…

Deci, ce pot spune despre doi oameni care muncesc, care pe lângă job-urile din televiziune aleargă și pentru alte job-uri pe care le au?!

Poate că, de cele mai multe ori, o activitate intensă duce la, eu știu, “o neglijență” în familie. Oamenii care muncesc mult de cele mai multe ori nu mai au timp pentru familie, pentru persoană iubită.

În cazul lor cred că acesta este singurul motiv pentru că, altfel, de ambele părți, eu știu că a existat, există și sper să existe în continuare iubire și sentimente.

Sunt doi oameni frumoși, și la propriu și la figurat, iar lucrurile să se rezolve”, a declarat Cătălin Botezatu.