Catalin Botezatu, pregatiri speciale pentru Marea Finala: “Ii iubesc si ii respect pe toti”

Doar trei zile ne mai despart pana la Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”, editia in care se va alege, in direct, castigatoarea acestui sezon, va avea loc sambata, 16 iunie, in direct, de la ora 22:00.

Juratii se pregatesc cu mare fast pentru acest eveniment marcant din istoria “Bravo, ai stil!”.

Juratul Catalin Botezatu nu se dezminte si, asa cum ne-a obisnuit la fiecare aparitie a sa, acorda atentie maxima acestui eveniment.

Acesta si-a ales o tinuta spectaculoasa care imbina elemente vestimentare si accesorii extrem de pretioase, astfel ca totul in prezenta lui sa fie impecabil.

“Tinuta mea din Gala Finala, <Bravo, ai stil! All Stars> este aleasa special pentru acest eveniment. Voi purta pantofi, camasa si pantalonii semnate de renumitul creator de moda Italian Valentino (Valentino Clemente Ludovico Garavani – creator de moda Italian – n.r.),

voi purta un sacou alb semnat Viggo, by Catalin Botezatu. Voi accesoriza tinuta cu un ceas Richard Mille (este o marca omonima de ceasuri elvetiene – n.r.), cu briliante/diamante”, marturiseste Catalin Botezatu.

Tema Galei finale <Bravo, ai stil! All Stars> , este special aleasa pentru ca finalistele sa-si poata pune amprenta semnificativ asupra stiului care le defineste. Catalin Botezatu are mari asteptari de la Gala finala “Bravo, ai stil! All Stars”, de la concurente, dar si de la publicul telespectator.

“Dat fiind faptul ca tema Galei din Marea Finala <Bravo, ai stil! All Stars> este (Haute couture se refera la confectionarea de haine personalizate, la comanda si de cele mai multe ori realizate manual,

din materiale scumpe, modele sofisticate, de mare calitate, cu o mare atentie acordata detaliilor – n.r.) ma astept sa vad tinute spectaculoase, sa vad inventivitate, creativitate, si nu in ultimul rand styling foarte bine realizat din partea finalistelor concursului.

Vom tine cont si de coafuri si machiajele concurentelor, si de executia hainelor, pentru ca este Finala si tinutele, rochiile acestora trebuie sa fie executate foarte bine.

Va asteptam cu mic, cu mare, sa ne fiti alaturi sambata, de la ora 22:00, in Marea finala <Bravo, ai stil! All Stars>, o editie unica, singura in care dumneavoastra, telespectatorii nostri fideli, va puteti desemna castigatoarea, votand prin sms concurenta favorita!”, spune Catalin Botezatu.

Ce a insemnat pentru Catalin Botezatu show-ul “Bravo, ai stil! All Stars”, ne spune chiar celebrul jurat.

“Pentru mine, <Bravo, ai stil! All Stars> a insemnat o provocare pe care am acceptat-o cu placere, si ma bucur ca o buna parte din viata mea, atat cat a durat acest sezon, am petrecut-o alaturi de oameni minunati.

Ii iubesc si ii respect pe toti cei implicati in acest proiect unic in Romania.

Alaturi de colegii mei m-am simtit extraordinar si le multumesc tuturor pentru implicarea si sustinerea in acest minunat proiect <Bravo, ai stil! All Stars>”, marturiseste Catalin Botezatu.