Cat de mult s-a schimbat Corina Chiriac. Cum a apărut pe stradă, în plină zi

Corina Chiriac a apărut, recent, pe stradă așa cum puțină lume o știe. Cântăreața de 69 de ani a fost de nerecunoscut pentru trecători, care nu și-au dat seama cine este femeia înaltă, cu haină de blană și batic care mergea la slujba de duminică de la Biserica Elefterie, din cochetul cartier Cotroceni.

Corina Chiriac, de nerecunoscut! Cântăreața nu s-a despărțit de batic nici la restaurant
Corina Chiriac a purtat baticul pe toată durata slujbei de la Biserica Elefterie, iar, la final, a plecat la restaurant cu o prietenă.

Au luat împreună masa de prânz și interpreta nu a dat jos baticul nici măcar în local. Este o femeie foarte credincioasă și, la un moment dat, chiar a vrut să se retragă la mănăstire.

“L-am întâlnit pe Hristos la Ierusalim, unde am ajuns prima oară în 1983. Am ajuns la Tel Aviv pe 25 decembrie 1983.

Aveam 33 de ani. Din cauza climei mult mai calde din Israel, răceala mea nu-mi trecea deloc, a povestit Corina.

Apropierea de Dumnezeu

„Aveam la ora aceea o atitudine indiferentă faţă de credinţă şi faţă de bunul Dumnezeu”, mărturisit cântăreața.

Totul s-a schimbat însă într-o zi în care a vizitat locurile sfinte. Corina Chiria s-a descălțat, a refăcut pe jos drumul crucii și, a doua zi, i-a trecut brusc răceala.

„Nu era o viziune, ci mai degrabă o convingere interioară că asist la convoiul care îl duce pe Iisus”, a mai povestit ea, care a păstrat o relaţie strânsă cu Dumnezeu.

Acum 20 de ani, după despărțirea de Virgil Anastasiu, Corina Chiriac a vrut să se retragă la mănăstire și a încercat să repare o căsuță în cadrul unei mănăstiri „de sine”.

„Am pus problema unor acte de proprietate cu respectivele clauze care să-mi garanteze că voi îmbătrâni liniştită în acea căsuţă, fără să mă dea nimeni afară, fără să o înstrăinez nici eu, ci să o las moştenire mănăstirii, încă din momentul construirii ei.

Deci un act de proprietate cu clauză de uzufruct pe timpul vieţii. Se pare că nu am găsit încă acel loc sau poate înţelegerea necesară la uşile unde am bătut până în prezent. Nu am renunţat la proiect, l-am amânat doar. Şi voi continua să caut”, a povestit Corina Chiriac.