Cardiologii de la Craiova au spus pentru prima dată adevarul despre starea de sănătate a lui Busu

Familia lui Florin Busuioc, este extrem de discretă când vine vorba despre starea de sănătate a îndrăgitului prezentator TV.

Însă, cardiologii de la Craiova, care i-au salvat viața actorului, au spus pentru prima dată adevărul despre starea de sănătate a vedetei și au mărturisit că au sesizat şi alte probleme la inima lui Florin Busuioc.

Medicul Paul Trașcă, unul din medicii care l-au operat de urgență la Spitalul Județean din Craiova pe Florin Busuioc, a explicat pentru Click de ce colegii de la Instituitul de Boli Cardiovasculare ar fi luat în calcul varianta montării unui al doilea stent actorului. Acesta a dezvăluit că vedeta TV avea și alte probleme la inimă.

„Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul.

Nu ştiu exact ce startegie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşcă.

Surse medicale de la Institutul de boli cardiovasculare C.C. Iliescu au dezvăluit, de asemenea că Florin Busuioc face progrese uimitoare, este conştient şi vorbeşte, ba chiar a făcut primii paşi prin salon.

„Pacientul evoluează bine şi nu era de operat în acest moment. Echipa de medici a preferat că nu-i dea drumul acasă şi să-l mai ţină sub observaţie, având în vedere perioada delicată prin care a trecut”, au spus acelaşi surse.