Camelia Patrascanu: Horoscop pana la finalul anului pentru toate zodiile

Astrologul a spus ce ne asteapta in functie de zodie, pana la sfarsitul anului 2019.

BERBEC:

Berbecii pot învață o abilitate nouă, se pot descurcă într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuți într-un domeniu pot capătă mai multă independența și creativitate în a-și pune în practică lucrurile pe care le știu. Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei.

TAUR:

Pentru că au planetă Uranus chiar în zodia lor, se pot schimbă la nivel comportamental și atitudinal, dacă erau rezervați față de o anumită experiență de viață. Cei care sunt într-o relație pot capătă mai mult aplomb și mai multă independența în relație.

GEMENI:

Le poate merge foarte bine în străînătate sau dacă fac afaceri cu străînătatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară.

Pot testa în perioada asta mai-iulie dacă nu cumva străînătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate.

Cei care au probleme de sănătate se pot vindecă prin alte terapii sau tratamente decât au aplicat până acum. Banii le pot veni prin niște manevre financiare, nu prin muncă.

RAC:

Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar și prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii și serviciilor lor, dar și prin relații. Unii se pot îndrăgosti în mod neașteptat.

LEU:

Sunt într-o dorința de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piață, de a avea o funcție mai mare, dar nu neapărat și responsabilități mai sufocante. Sunt tentați de proiecte inedite.

FECIOARA:

Li se deschid culoare în străînătate sau undeva la nivelurile înalte ale societății, datorită studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmează să le dobândească.

BALANȚĂ:

Sunt schimbări legate de relația partenerială. Ritmul casnic li se poate schimbă cu totul. Pot descoperi niște lucruri nu foarte bune legate de investițiile partenerului.

SCORPION:

Este un aspect delicat, se schimbă raporturile cu partenerul de viață. E posibil să fie pus în dificultate, să nu-și înțeleagă partenerul de viață, noile gusturi sau noile pasiuni.

Ar putea trece printr-un test de fidelitate, de dialog. Alții se pot îndrăgosti și asta le da peste cap viață.

SĂGETĂTOR

În 2019 Săgetătorii se bucură de multă susținere din partea celor apropiați în aproape toate situațiile.

În plan profesional provocările se țîn lanț și dacă veți miza pe studiu și experiență, succesul nu poate întârzia. Aveți parte de recunoașterea meritelor și de recompensele pe care le doriți, chiar dacă, uneori, pot întârzia.

CAPRICORN

Nu se arată schimbări majore în 2019, prilej numai bun să lucrezi la consolidarea lucrurilor pe care le-ai dobândit până acum pe aceste planuri sau să construieșți ceva încet, dar sigur, cu acea persoană lângă care simți că-ti poți face un viitor frumos. Nu te grăbi niciunde.

VĂRSĂTOR

2019 aduce Nativilor din Vărsător speranțe și visuri noi. Va faceți alte planuri, alte idealuri, mai înalte, mai îndrăznețe, sau doriți să va împliniți obiective care au așteptat mult timp.

Acum sunt șanse mari să va vedeți scopurile atinse, dar numai de dvs. depinde să va mobilizați pentru a fructifică aceste oportunități. Viață va pune în față, uneori, obstacole ce par de nedepășit. Numai cu ambiție și ingeniozitate puteți reuși.

PEȘTI

Neptun, planetă care va influențează Zodia, va fi într-o poziție foarte puternică în acest an și de aceea Horoscopul pe 2019 al Peștilor va fi pozitiv și plin de acțiune. Mai ales când vine vorba de viață personală.

Personalitatea persoanelor născute sub această zodie de apă este de obicei sensibilă, empatică și prietenoasă.

Adesea tind să trăiască într-o lume fantastică și să uite de realitate, iar acest lucru ar putea fi un dezavantaj. Aceștia pot avea, de asemenea, unele probleme de ordin emoțional.