Ca să fie sigură că nu mai gafează, iată ce a decis regina legat de Meghan Markle. Vrea nu vrea, soția lui Harry trebuie să se supună

Ca să fie sigură că nu mai face de râs casa regală, regina Elizabeta a II-a a decis să-i dea lui Meghan Markle, recent devenită soție a prințului Harry, unul dintre cei mai buni angajați ai săi, pe consilierul australian Samantha Cohen.

În următoarele șase luni, Meghan va trebui să asculte fiecare cuvințel pe care i-l spune Samantha, pentru a fi cu adevărat pregătită pentru viața de ducesă. Ea a gafat deja de câteva ori, e drept, în unele cazuri intenționat, pentru a demonstra că e o femeie independentă.

În primul rând nu a purtat dresuri în pozele de logodnă, apoi prima sa ținută de după ce a devenit soție s-a considerat că aduce prea mult a rochie de mireasă.

Și lista continuă. A oferit un autograf, deși membrii familiei regale nu au voie să facă așa ceva, iar la vizita în Scoția, din februarie, nu a purtat pălărie și a îmbrățișat mai mulți oameni. În plus, pe prințul Harry l-a ținut de mână la un eveniment oficial și nici acest lucru nu e permis.

Apoi, în ziua nunții, a ținut să parcurgă o porțiune din drumul către altar singură, pentru a arăta că este o femeie independentă. Abia apoi i s-a alăturat prințul Charles. Suficiente motive pentru care regina să-și facă griji și să ia măsuri.

Prin urmare, Samantha Cohen, de 49 de ani, secretar și asistent privat al reginei, s-a mutat deja la Palatul Kensington, reședința lui Meghan, și va rămâne aici pentru următoarele șase luni.

Samantha nu are o misiune ușoară, însă își cunoaște bine jobul, dat fiind faptul că e de 17 ani angajată a reginei.

Recent, Samantha a vrut să demisioneze, însă a fost convinsă să nu plece, primind, iată, o nouă provocare, aceea de a o școli pe americanca Meghan, venită dintr-o cultură complet diferită de cea britanică.

Samantha este căsătorită cu un medic dentist și e mamă a trei copii. Înainte de a lucra pentru regină, Samantha a fost PR.