Autobuzul românesc nedorit în România îşi găseşte clienţi la arabi. România este capabilă să producă orice!

Acesta nu este un autobuz produs in Franta sau in Germania… ci in Romania, la Brasov. Autobuzul care este denumit Urban Crosstown nu-si gaseste clienti in tara dar este dorit intr-o tara araba din zona Maghrebului ( Maroc, Tunisa sau Algeria).

Roman Brasov nu a resusit sa vanda in tara noastra doar patru bucati si nici acelea nu au fost cumparate de una dintre municipalitati, ci de o firma de transport international de calatori.

Avem produse de suces dar primariile prefera sa cumpere din strainatate, probabil pentru a se incasa comisioane.

De ce regiile autonome de transport public din tara cumpara numai niste porcarii second hand si nu cumpara autobuze de la Brasov? Se bate joc de prea mult timp in tara asta de banul public!

Cumparand acele autobuze de la Brasov ar ramane si banii in economia interna si romanii ar avea locuri de munca aici in tara.

Desi articolul din Gândul este din anul 2014, el spune multe despre România.

Desigur, așa cum e și normal în țara noastră, producătorii de autobuze cu capital autohton nu au șanse nici să participe la licitații…

Prin urmare, ne întrebăm: Oare când se va trezi în cugetul politicienilor români, a celor care conduc diverse instituții responsabilitatea și patriotismul? Când vor judeca și altfel decât din prespectiva lui “mie ce îmi iese”?