Asa arata casa in care a crescut Simona Halep

Simona Halep este din Constanța, iar casa în care locuia înainte cu părinții săi, este plină de medalii și trofee, pe care sportiva le-a strâns de-a lungul timpului.

Când nu este plecată în turnee, Simona Halep își petrece timpul acasă, alături de părinții ei care o iubesc enorm.

„A fost tot timpul un copil cuminte care nu ne-a creat niciodată probleme. Inițial am crezut că Nicu (n.r. fratele ei) va deveni sportivul familiei.

Dar nu a fost așa. Simonei i-a plăcut de mică să joace tenis. În casă întindea pe hol cordonul de la halatul de baie și juca tenis împreună cu fratele ei.

Când a mai crescut, obișnuia să iasă afară împreună cu băieții și să joace fotbal. Îi place să facă sport”, a dezvăluit mama Simonei Halep, scrie Wowbiz.

Pentru Simona Halep (24 de ani), “acasă” înseamnă Constanţa. Atât de mult îşi iubeşte oraşul în care s-a născut încât a construit acolo nu una, ci mai multe case, toate pentru a-şi asigura ei şi familiei ei confortul la care au visat întotdeauna.

Cum numele Halep are acum o greutate foarte mare în toată România, e firesc că şi muncitorii aleşi pentru a ridica locuinţele sunt foarte serioşi.

Simona și-a construit o vilă, în imediata apropirere a casei părintești, unde a crescut ca Făt-Frumos în ultima perioadă. Casa este prevăzută cu demisol, parter și un etaj.

Dar aceasta nu este singura construcţie pe care o are Simona în Constanţa. Gard în gard cu casa părintească, familia Halep a înălţat un bloc cu două etaje.

Blocul e locuit, semn că, aşa cum spuneam, atunci când lucrează pentru o mare campioană constructorii chiar îşi dau silinţa. Iniţial, acest imobil s-ar fi vrut un bloc cu mai multe etaje, dar nu a primit autorizaţie din partea Comisiei de Urbanism din Constanţa.

Din păcate pentru Simona, ea nu-şi vede casele decât foarte puţin sau în fotografii, fiind mai tot timpul plecată din Constanţa.

Acesta e doar unul dintre motivele pentru care, nu o dată, a şi recunoscut că Bucureştiul este casa ei “de serviciu” şi că în momentul în care se va retrage din activitate se va muta de tot în oraşul ei natal, Constanţa.