Anuntul facut de Cornelia şi Lupu Rednic dupa 26 de ani de căsnicie

Nu mai puţin de 26 de ani de căsnicie au împlinit Cornelia şi Lupu Rednic şi cu unul mai puţin de carieră!

Cei doi au făcut, la început, mari sacrificii, dar au reuşit să sae sprijine unul pe celălalt şi să traverseze orice problem delicate.

Cântăreaţa a dezvăluit şi marele secret. Ce sacrificiu a făcut ea pentru Lupu Rednic.

A renunţat chiar la şcoală pentru a fi împreună cu cel care îi este şi acum soţ.

„Eu după clasa a 10-a am renunţat la şcoală, eram măritată. Am terminat clasa a X-a şi eu m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând. Avem 26 de ani de când îmi mănâncă capul”, a spus Cornelia într-o emisiune TV.

Cand poarta costumul traditional popular din zona Maramuresului, pe Cornelia si Lupu Rednic ii recunoaste toata lumea. Dar ce te faci cand cei doi indragiti cantareti imbraca haine normale si renunta la frumosul port din zona lor.

Ei bine, fara camasa cusuta manual, fara fusta, poale si brau si cand nu are zgardarele la gat si baticul maramuresean pe cap, Cornelia Rednic poate sa treaca neobservata pe langa noi.

La fel si sotul ei, Lupu Rednic, cel care atunci cand nu poarta clop pe cap pare sa fie un barbat ca oricare altul.

Si mai interesant este faptul ca, atunci cand nu urca pe scena si nu se arata in fata publicului lor, cei doi prefera hainele comode. Pantofii sport, tricourile sau bluze comune, pantalonii si jachete lejere formeaza tinuta lor de zi cu zi.

Intr-un interviu mai vechi, Cornelia Rednic a marturisit ca investeste mii si mii de euro in hainele sale de scena. Artista a spus ca pretul fiecarui articol in parte este foarte piperat pentru ca este cusut manual si e unicat.

„O camasa cusuta cu mana valoreaza pana la 1.000 de euro, dar se lucreaza trei luni la ea, deci munca nu e atat de bine platita. Avem o femeie din Breb, Maramures, care e printre putinele care mai tes camasi traditionale cu mana.

Zadiile, care ne reprezinta in zi de sarbatoare, se fac din baticuri si pot sa coste cateva mii de euro. Fustele, poalele, braul, zgardarele de la gat, ca sa nu mai vorbim de batic, care poate ajunge pana la 2.000 de euro.

Apoi mai sunt cojocul, clopul la barbati… Toate sunt scumpe, dar le comandam pe rand, apoi ne raman ca o avere”, povestea Cornelia Rednic.