Andreea Marin si iubitul ei vor fi impreuna peste cateva zile. “Omul meu drag nu e aici“

In cadrul unui eveniment, Andreea Marin a oferit un interviu sincer, in care a vorbit despre iubitul ei si despre lectiile primite de la viata de-alungul timpului. Vedeta si barbatul de care este indragostita vor fi impreuna peste doar cateva zile.

„Frumusetea e in noi si nu in aparente. Sunt oameni care au depasit limite, au trecut prin greu, dar au plecat ai departe si nu se plang.

Demnitatea aceasta ar trebui sa o invatam de la ei. Cu totii avem momente de cadere, necazuri, momente in care nu ne simtim bine cu noi insine. Sper sa reusesc sa transmit putina emotie pozitiva si dorinta de a merge mai departe”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

„Si eu am trecut prin greu si stiu cum e. Ar fi fost mai frumos sa nu se intample. Omul meu drag nu e aici, e peste mari si tari, dar vom fi impreuna peste cateva zile”, a mai spus Andreea Marin.

Recent, Andreea Marin a acordat un interviu, in care a dezvaluit cum decurge relatia cu iubitul si ce planuri au pentru urmatoarea perioada.

Fosta sotie a lui Stefan Banica Jr. a recunoscut ca isi doreste un copil, daca Dumnezeu vrea asta. Andreea Marin a fost intrebata despre o eventuala nunta cu actualul sau iubit, Adrian Brancoveanu, iar vedeta a fost extrem de sincera.