Adela Popescu, in ultimul trimestru de sarcina: ” A devenit complicat”

Adela Popescu este insarcinata cu al doilea copil si a intrat pe ultima suta de metri cu sarcina. Prezentatoarea de la “Vorbeste lumea” a povestit ca burtica ei a cam prin rotunjimi si o impiedica sa mai faca lucruri care pana acum ii pareau banale.

Sotia lui Radu Valcan abia mai poate sa se joace cu micutul Alexandru, baietelul ei in varsta de doi ani si patru luni, si nu prea mai paote sa-l ridice in brate.

Abia intrata in luna a opta de sarcina, Adela Popescu (32 de ani) apare inca pe micul ecran desi burtica ei a inceput sa-i cam dea de furca .

Prezentatoarea nu da semne de oboseala pe sticla, dar in realitate ea abia mai poate sa faca lucruri acasa.

Gazda de la “Vorbeste lumea” a povestit pe blogul personal ca bebelusul ei se dezvolta normal, lucru confirmat de analizele morfologice de trimestrul al treilea pe care vedeta abia le-a efectuat, dar are insa o mare temere.

“Daca ma gandesc ca fratele a avut la nastere 4200 grame ma apuca durerea de cap, mai ales ca si de data asta doresc sa nasc natural.

Sper totusi ca «flatiolul» sa fie rezonabil si «echilibrat». (…) Pana una alta a devenit complicat, spre imposibil, sa il mai iau in brate, si cu greu reusesc sa gasesc o alternativa mai buna ca «impreunarea noastra».

Si nu ma refer la tinutul in brate pentru conectare, ci la situatiile banale cum ar fi: pusul in scaunul de masina, scosul din cada, urcatul pe wc”, a povestit Adela Popescu pe blogul personal.

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu de 8 ani

Cei doi formeaza un cuplu de opt ani si se pregatesc sa devina parinti pentru a doua oara, avand deja un baietel pe nume Alexandru. Adela a dezvaluit recent care este secretul relatiei pe care o are cu moderatorul emisiunii Insula Iubirii.

Ea a dezvaluit ca spus ca incearca petreaca momente simple alaturi de Radu si sa isi gaseasca timp pentru ei doi. “Dimineata, cand poate Radu, ma aduce el la „Vorbeste lumea’ si noua ne place si timpul acela petrecut impreuna, consideram ca este bun pentru noi.

Este important sa povestim, sa ne bem cafeaua impreuna, sa ne gandim ce mai avem de facut. Dar lucrurile astea trebuiesc facute.

Seara, de exemplu eu ca alaptez nu beau alcool, dar in acelasi timp nu am renuntat la obiceiul de a sta pe terasa, el isi pune un pahar de vin, de proseco, iar eu stau langa el. Incercam impreuna sa ne gasim timp pentru noi”, spunea recent Adela.

Vedeta Pro Tv si sotul ei Radu Valcan se pregatesc sa imbodobeasca bradul anul acesta in formula de patru. Adela va naste cel mai probabil la mijlocul lunii decembrie al doilea baietel al cuplului.