Andreea Mantea a recunoscut că are un nou partener! Vedeta Kanal D: „Sunt extrem de fericită”

Vedeta de la Kanal D pare că și-a găsit fericirea, însă vrea să țină relația ei departe de ochii iscoditori. Prezentatoarea TV spune că bărbatul din viața ei o face să se simtă iubită și este tot ceea e își dorește.

„Am intrat în viața publică de la o vârstă fragedă și fără prea multă experiență în a manageria totul. Consider că am făcut multe greșeli, dar am învățat din ele, așa că nu regret absolut nimic din trecut.

Au fost niște învățături pentru mine, iar acum am grijă să nu mai greșesc. Este exclus să mai repet aceleași greșeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relația de iubire.

Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva. Vreau să țin pentru mine, este mai bine așa. Sunt extrem de fericită, de împlinită și îmi este foarte bine”, a declarat Andreea Mantea .

Andreea Mantea a recunoscut că are pe cineva

Prezentatoarea TV nu s-a mai afișat cu niciun bărbat după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei, iar acum are un nou partener, însă nu vrea să îi facă numele public.

„Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun (n.r. o înţelegere).

Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi.

Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, a mai spus Andreea Mantea.