Andreea Bălan, mesaj, chiar înainte să nască: ”Nu vreau să muncesc toată viaţa ca să cresc copii”

Cântăreața Andreea Bălan este bucuroasă nevoie mare, deoarece se pregătește să aducă pe lumea cel de-al doilea său copil. Vedeta va fi din nou mamă de fată, ceea ce o pune deja pe gânduri despre cum se vor înțelege cele două fiice ale sale.

„Eu sper să nu existe certuri, discuții și gelozii între ele. Nu vor începe cu genți și pantofi, pentru că nu o să le arăt eu și nu o să le învăț eu cu genți și pantofi, pentru că nici eu nu sunt așa.

Nu sunt o împătimită a shopping-ului sau înnebunită după tot felul de lucruri foarte scumpe. Mi se pare că este o prostie ca părinții să arate și să ofere brand-uri copiilor”.

Andreea Bălan se pregătește să nască o fetiță

Vedeta are o părere foarte europeană despre creșterea copiilor și despre educația acestora. Andreea Bălan spune că fetele ei nu vor crește foarte răsfățate și vor fi doi copii responsabili, care nu vor pune mare preț pe produse.

”Stai puțin să muncească și să-și cumpere singuri. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești. Dacă vor să-și cumpere brand-uri, genți și așa mai departe, mașini scumpe… să-și cumpere ei.

Dacă îi înveți așa se vor trezi la 20 de ani că nu se vor descurca în viață. Nu vor depinde de mine, pentru că nu vreau să muncesc toată viața ca să cresc copii” a povestit Andreea Bălan, pentru viva.ro.

Probleme cu Bianca Drăgușanu

Vedeta a avut câteva schimburi de replici, de curând, cu o altă divă! Andreea Bălan s-a arătat consternată, după ce Bianca Drăgușanu a vorbit urat, în timpul emisiunii Asia Express, de la Antena 1.