Andra, primele declaratii despre a treia sarcina

S-a speculat ca ar fi insarcinata pentru a treia oara. Acum, Andra vorbeste pentru prima oara despre zvonurile care au pus fanii pe jar, iar vestile sunt chiar imbucuratoare.

Andra este una dintre cele mai indragite artiste de la noi, cantareata bucurandu-se de o familie fericita pe care multi oameni vor sa o vada crescand. Dupa ce s-a scris ca este insarcinata pentru a treia oara, Andra lamureste lucrurile.

„Da, cred ca lumea s-ar bucura, mai ales pentru ca noi am spus mereu ca ne dorim multi copii si atunci se si asteapta la vestea asta. Numai ca nu e inca momentul, sunt implicata in multe proiecte si Eva e inca mica.

Vreau sa ma bucur de primii ani ai fiecaruia dintre copii, sa nu vina bebe si sa ratez multe etape din primii ani ai Evei. Si pe David l-am putut vedea invatand sa mearga, sa vorbeasca, sa faca tot felul de lucruri. Asadar, mai asteptam sa mai creasca Eva un pic pana sa ne gandim serios la al treilea copil”, a spus Andra, pentru VIVA!

Andra Maruta este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, care a cunoscut faima inca de la o varsta frageda, sustinand de-a lungul carierei numeroase concerte, atat in tara, cat si in strainatate.

Cantareata a reusit sa se faca iubita prin vocea sa, prin melodiile sale, cucerind publicul prin talentul sau, insa putina lume stie care este numele ei real si de la ce vine “Andra”.

Andra s-a nascut in Campia Turzii, la 23 august 1986 si are una dintre cele mai bune voci feminine din tara. Numele ei real este Alexandra Irina Mihai, insa multa lume stie de “Andra“.

Andra a sustinut primul spectacol pe Scena Casei de Cultura din Campia Turzii, cand avea 7 ani, unde a fost invitata de onoare la concursul “Tip Top Minitop”. Doi ani mai tarziu a participat la concursul national “Pe fir de balada” unde a cantat muzica populara, obtinand mentiune.

La 11 ani a luat premiul intai la Festivalul Concurs de Interpretare Folclorica “Toamna Berbecana” organizat de Centrul pentru Valorificarea Creatiei Artistice Cluj.

La initiativa regizorului Titus Munteanu, tatal Andrei a inscris-o la un concurs pentru admiterea in scoala minivedetelor de la Bucuresti, fiind acceptata printre cei 12 copii, din 450 de participanti.

Primul album din cariera sa “Andra” l-a inregistrat la varsta de 14 ani la studioul “Dr. Costi”, album ce cuprindea 10 piese in stilul pop-dance si R&B.

Albumul a avut mare succes, promovand doua piese de pe el “In noapte ma trezesc” si “Eu as da” ce au devenit hit-urile anului, prima melodie a fost nominalizata la Premiile Industriei Muzicale Romanesti la trei sectiuni: pop, dance si R&B si a castigat premiul pentru cel mai bun proiect de debut.

Andra s-a maritat cu prezentatorul Catalin Maruta in urma cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite si talentate artiste din tara. Fiecare piesa fie ea pop sau R&B pe care o lanseaza ajunge hit intr-un timp scurt. Ea s-a nascut pe 23 august 1986, in Campia Turzii.

Vedeta e casatorita din 23 august 2008 si are doi copii cu sotul ei: David (n.: 16 martie 2011) si Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).