Adriana lliescu, suparata dupa ce fiica sa nu a reusit sa ia peste nota 5 la Matematica, la Evaluarea Nationala! Ce a spus despre lucrarea Elizei

Zi trista pentru Eliza, fiica celei mai batrane mame din Romania. Ea nu a reusit sa promoveze examenul la Evaluarea Nationala cu o nota mare.

A obtinut media generala 6,52, prea mica pentru a-i permite sa prinda loc la un liceu de renume din Capitala. Acest lucru a enervat-o la culme pe mama ei, Adriana Iliescu.

La Limba Romana, Eliza Iliescu a luat nota 8,50, insa la matematica a acumulat doar 4,55. La scurt timp dupa afisarea rezultatelor la Evaluarea Nationala 2018, micuta de 13 ani, impreuna cu mama ei, Adriana, a depus contestatie si a cerut reexaminarea lucrarii.

”Doamna Iliescu spune ca Eliza a fost depunctata la caligrafie. Fetita are un scris care nu este caligrafic, e ca al unui copil de scoala primara, dar este lizibil.

Amandoua sunt constiente ca nota Elizei nu va urca foarte mult, maximum sa creasca pana la 7 in urma reexaminarii insa, daca cea mica a dorit acest lucru mama a fost de acord. Oricum, sunt locuri in licee pentru toti copiii si pana la urma vor gasi unul bun pentru fetita.

Nu, Eliza nu a plans dupa afisarea rezultatelor. Doar a cerut sa i se corecteze din nou lucrarile. Vrea acest lucru si pentru lucrarea la matematica, unde ea nu este stralucita.

Sustine ca a lucrat la toate punctele si cumulat ar putea sa obtina o nota mai mare tocmai la matematica”, a declarat o persoana din apropierea Adrianei Iliescu, pentru wowbiz.ro.

Desi a fost suparata pe moment, Adriana Iliescu i-a pregatit o surpriza fiicei sale pentru ca a terminat studiile generale.

”Nu i-am mai preparat eu acasa nicio prajitura de casa. M-am dus la o cofetarie selecta, cu laborator si unde stiu ca nu se folosesc conservanti si am cumparat toate dulciurile posibile.

I-am luat cate o prajitura din fiecare fel ca sa le guste pe toate! Va dati seama, normal ca s-a bucurat de aceasta surpriza! A mancat cate un pic din fiecare, pentru ca erau multe si era curioasa sa vada ce gust au.

Asta a fost surpriza pe care i-am pregatit-o ca sa se simta rasfatata. Este o perioada grea si chiar daca Eliza spune ca nu are emotii la examene, eu sunt mai atenta cu ea in perioada asta, ii ofer suportul si am mare grija de ea”, a declarat Adriana Iliescu pentru wowbiz.ro.

Adriana Iliescu a devenit mama la 67 de ani, in anul 2005, dupa ce a apelat la procedurile de inseminare artificiala.