Adelina Pestriţu, în culmea fericirii! A dezvăluit când se va căsători cu Virgil Şteblea.

Adelina Pestrițu este în culmea fericirii, căci în viața ei urmează un mare eveniment. După multiplele întrebări legate de nuntă, fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit că se va căsători cu Virgil Șteblea, alături de care formează o familie superbă.

Invitată în cadrul emisiunii prezentată de Teo Trandafir, difuzată pe Kanal D, vedeta a spus că marele moment din viața ei va avea loc în vara acestui an.

„Nu mă potolesc din organizat evenimente și urmează să organizăm cel mai mare eveniment din viața noastră, nunta. Am găsit și sală, mai trebuie să găsim rochia”, a mărturisit vedeta.

Adelina Pestrițu a dezvăluit data nunții! Vedeta își va uni destinul cu Virgil Șteblea în vara acestui an

De asemenea, aceasta a subliniat că va avea, de fapt, două rochii, una fiind decentă, pentru biserică, și probabil o alta mai extravagantă și curajoasă pentru petrecere, una pe care cei prezenți să nu o uite.

„Pentru biserică trebuie o rochie decentă pe care preotul să o admire, ceea ce se întâmplă rar.

Este foarte important să fiu apreciată de un duhovnic, ceea ce înseamnă multă decență și finețe. Nu îmi plac rochiile de mireasă scurte, aș vrea una lungă, să evidențieze silueta. În biserică aș vrea una care să fie între prințesă și sirenă.

Pe mine nu mă interesează trendul, dar îmi place modelul care este în trend. Au fost momente în care m-am luat după trenduri, dar dacă îmi place ceva ce s-a purtat acum 20 de ani, o să port…

Ne îmbrăcăm mai de vară… Mi-ar plăcea să dureze două, trei zile nunta, dar ce invitați rezista la asemenea tratament?”, a adăugat Adelina Pestrițu.