Această teorie te va pune pe gânduri și, dacă vrei, îți va schimba viața. E dovedit științific: gândurile îți formează destinul.

Majoritatea oamenilor reactioneaza la neplaceri tipic: cu iritatie, agresivitate si negativism. Omul incepe sa lupte cu situatia, opunand rezistenta.

Este o iluzie sa crezi ca cu ajutorul iritatiei poti sa imbunatatesti situatia.

Ce scop are negativul? Nu are niciun scop. Ba dimpotriva, negativul genereaza si mai mult negativ si agresivitate.

Oamenii de stiinta care studiaza lumea cuantica spun: toata lumea este energie. Toate particulele se afla in acelasi timp peste tot.

Acest fenomen se numeste incertitudine cuantica. Este un paradox. Cat nu este un observator – omul – lumea nu exista. Acesta este un fapt stiintific.

Toate particulele elementare isi schimba starea numai din cauza ca sunt urmarite. Ceea ce inseamna ca asteptarile omului intotdeauna influenteaza rezultatul. Fiecare persoana are dreptate 100%. Tu mai intai crezi in ceva, dupa care gasesti confirmare convingerilor tale.

De exemplu, crezi ca nu-ti ajung bani. Si e adevarat. Tot timpul nu-ti ajung. Sau ca in acest oras nu este posibil de gasit un loc de munca bun.

Si ai dreptate din nou. Insa vizavi de tine traiesc oameni, carora le ajung bani pentru toate. Si ei au un loc de munca bun. De ce? Au avut noroc? Nu.

Legea fizicii cuantice: Tu intotdeauna! Intotdeauna! Fara exceptii, primesti rezultatul pe care-l astepti!

Gândurile modifică destinul

Una dintre cele mai subtile forme de energie este gândul. Gândurile sunt acea forță invizibilă care stă în spatele a tot ceea ce faci în viaţă.

Totul începe în mintea ta, cu gândurile pe care le ai. Dacă ar fi să facem o comparație, gândurile sunt forța de început a creației.

Este posibil ca atunci când s-a realizat creația pe Terra, la început să fi fost gândul și abia apoi cuvântul, pentru că orice entitate inteligentă mai întâi trebuie să gândească și apoi să acționeze.

Așadar, gândurile sunt formele primare de energie care ne influențează viața. Aceste gânduri se pot naște din energie negativă sau pozitivă.

Totul este în funcție de cum gândim și cum ne raportăm la un moment dat. Când suntem furioși, naștem gânduri monstruoase, iar când suntem echilibrați, gândurile poartă energie pozitivă.

Ştiai că o stare de furie sau de suferinţă, îţi imobilizează sistemul imunitar timp de 5-6 ore, timp în care se poate declanşa aproape orice boală?

Practic, în tot acest timp, eşti lipsit de apărare, exact ca un calculator fără antivirus. Profesorul neurolog Dumitru Constantin Duca, chiar a demonstrat asta la nivel ştiinţific. Însă, el nu este singurul. Sunt mulţi alţii care au demonstrat exact acelaşi lucru.

Celulele din corpul tău, au propria inteligenţă. Practic, celulele reacţionează la gândurile şi sentimentele pe care le ai.

Dacă gândurile sunt pozitive, atunci destinul va fi unul blând, iar dacă sunt născute din negativism, atunci destinul va fi pe măsură.