8 moduri de a-ti detoxifia sufletul

Traim intr-o lume cu ritmuri rapide, alergand in timp ce ne dorim sa ne atingem obiectivele, sa fim mai buni decat ieri si sa ne simtim impliniti si utili. Si in tot haosul in care ne gasim, nu trebuie sa uitam niciodata sa avem grija de bunastarea noastra.

Este un fapt ca suntem sub influenta constanta a toxinelor, fizice si spirituale. Si in timp ce exista atat de multe surse despre cum sa-ti detoxifici corpul, multi nu stiu ca detoxifierea sufletului tau este la fel de importanta.

Iata 8 modalitati foarte puternice de a-ti detoxifia sufletul, care iti pot oferi pacea si iti vor permite sa experimentezi frumusetea acestei lumi dintr-o perspectiva mai calma.

1. INDEPARTEAZA DEZORDINEA

Desi dezordinea este un lucru fizic, aceasta afecteaza fluxul de energie. De fapt, aglomerarea tine energia negativa de la a fi neutralizata, ceea ce inseamna ca traiul cu ea este un stup de negativitate.

Redu obiectele tale la lucrurile de care ai nevoie si elimina orice altceva. Curata spatiul de trai si de lucru si permite restabilirea fluxului de energie.

2. STAI LA SOARE

Expunerea la elementele naturale, in special la lumina soarelui, este deosebit de buna pentru detoxifierea energiei. Nu numai ca lumina soarelui iti va furniza o multime de vitamina D (buna pentru ameliorarea stresului si un antidepresiv natural), dar iti va alimenta si energia pe care ai pierdut-o.

3. NATURA

Natura este cel mai bun vindecator. Iti ingrijeste corpul, mintea si sufletul si prezinta opusul polar al vietii urbane, stresante, cu care majoritatea dintre noi suntem obisnuiti. Timpul petrecut in natura iti va furniza o cantitate mare de oxigen in timp ce iti intinereste energia si vindeca orice blocaje si influente negative.

4. MEDITATIA

Chiar si 5 minute pe zi este mai mult decat nimic, si iti vor servi pentru intreaga zi. Serenitatea si energia pe care meditatia o ofera nu trebuie subestimate. S-a demonstrat ca meditatia are multe efecte pozitive asupra creierului, iar spiritualistii iti vor spune cat de importanta este pentru suflet.

5. EXERCITIUL FIZIC

Sportul, pe langa beneficiile fizice, serveste ca un instrument puternic de impamantare. In momente de stres si / sau de depresie, exercitiile fizice vor permite energiei tale sa se stabileasca si orice exces (atat pozitiv cat si negativ) va fi eliberat pe pamant pentru transmutare si neutralizare.

6. RASFATA-TE

Cine a spus ca nu meriti sa te rasfeti putin? Si cine este cea mai buna persoana care sa-ti dea asta daca nu tu insuti? Rasfatul este un semn de iubire si de respect pe masura ce ii iubesti si ii respecti pe altii. Deci, da-i mintii tale o pauza si fa ceea ce iti place cel mai mult.

7. IA O PAUZA DE LA TEHNOLOGIE

Tehnologia ar trebui sa serveasca pentru a ne face viata mai buna. Dar in modul in care lucrurile se intampla astazi, oamenii tind sa faca excese cu tehnologia, care nu sunt benefice. Consumul excesiv de orice este periculos si nesanatos, si asta este valabil si pentru tehnologie. Deci, pune smartphone-ul jos, scapa de ecrane si ridica privirea spre cer pentru o schimbare.

8. FA CEVA CE IUBESTI

Multi oameni tind sa se concentreze pe castigul de bani, in timp ce se simt complet distrusi de faptul ca munca pe care o fac nu este ceva care ii face emotionati si fericiti. Si in timp ce ar trebui sa consideri cu siguranta sa lucrezi intr-un domeniu ce-ti place, uneori alegerile nu sunt la dispozitia noastra.

Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa iti dedici o anumita perioada a zilei pentru a face ceva care iti place cu adevarat. Indiferent daca este vorba de ceva creativ, sport, excursii in familie sau orice se afla in inima ta chiar acum, facand asta te vei elibera intr-un mod inimaginabil.