8 Martie. Cele mai frumoase felicitari de La multi ani!

Ziua de 8 Martie se apropie, asa ca asigura-te ca ai la indemana cele mai frumoase mesaje si urari de „La multi ani”!

Ziua Femeii este una cu totul speciala, astfel ca niciun barbat nu trebuie sa rateze ocazia de a trimite de 8 martie felicitari de La multi ani femeilor importante din viata sa.

Fie ca e vorba despre mama, sotie, sora, colega de la serviciu, sau chiar profesoare, le poti transmite un gand bun, pe aceasta data deosebita.

8 Martie. Felicitari de La multi ani pentru sotie

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„De 8 Martie senin, într-un cadru anonim, primăvara a sosit în al iernii asfinţit. La mulţi ani, iubita mea!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

8 Martie. Felicitari frumoase de primavara

„Sper ca odată cu venirea primăverii să îţi aduc zâmbetul pe buze, măcar aşa de 8 Martie!”

„O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La multi ani de 8 martie!”

„De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea mea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!”

„Închin paharul pentru noi, Femeile! Pentru bărbaţii care ne au, pentru nenorociţii care ne-au avut şi pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască! Pentru toate femeile frumoase pe care vreau să le văd fericite!”

8 Martie. Felicitari de La multi pentru profesoara

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 Martie fericit!”

„Doamna profesoară sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră!”

„Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!”

„Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poţi da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poţi să înveţi cu înţelepciune şi răbdare pe cel ce a venit la tine.

Pentru călăuzirea paşilor pe drumul vieţii şi ştiinţei, pentru învăţarea şi cunoştinţele dăruite. Vă mulţumim cu respect, doamna profesoară! La mulţi ani!”

8 Martie. Mesaje scurte de La multi ani

„Pentru ziua ta, mămico, îţi trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primavară-n el. La mulţi ani de 8 martie!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani!”

„Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit. Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! La multi ani, scumpa mea mamică!”