7 lucruri care ne atrag la Sagetatori

Se spune că e bine să ai un bătrân în preajmă, căci cine nu are bunici, să-și cumpere. Același lucru se poate spune și despre acești nativi de foc.

De ce sunt Săgetătorii speciali

1. Săgetătorii sunt foarte calzi, primitori, extrem de afectuoși cu oamenii din jur. Sunt printre cele mai calde persoane pe care le poți întâlni și sunt mereu pregătite pentru a da un sfat bun.

2. Săgetătorii au o energie inepuizabilă. Nu le place să stea într-un loc. Sunt tot timpul puși pe fapte mari, mereu gata să inițieze acțiuni noi, să intre în tot felul de aventuri, unele chiar primejdioase. Săgetătorii sunt neînfricați. Le place adrenalina.

3. Săgetătorii nu pot trăi singuri. Tot timpul doresc să fie înconjurați de prieteni, de rude, de cei dragi. Sunt oameni care pot funcționa doar dacă au parte de sprijin și înțelegere, de comunicare intensă, continuă.

4. Nativii Săgetător sunt și destul de vulcanici. Au mereu ceva de spus și sunt apărători ai unor principii corecte. Nu se lasă prejos de la nimic și vor spune mereu ce au pe suflet indiferent care sunt consecințele. Sunt gata de atac și întotdeauna o fac cu argumente.

5. În relațiile de iubire, Săgetătorii tind să fie destul de acaparatori, dar nu o fac pentru că vor să dețină controlul, ci pentru că vor să îl protejeze pe partenerul de viață de orice pericol imaginar sau real.

6. O altă calitate a acestor nativi este generozitatea. Știu să facă întotdeauna cadouri cu gust și nu se zgârcesc la a-i ajuta pe ceilalți cu bani atunci când au nevoie.

7. Nu în ultimul rând, Săgetătorii sunt foarte spirituali. Au o gândire profundă care îi scoate din mulțime, îi diferențiază.

Citeste si: Săgetătorul este cel mai bun prieten pentru o viață întreagă! Iată 6 motive, care te vor convinge

Fiecare dintre noi are nevoie de acel prieten care să ne fie alături atunci când avem nevoie și să nu ne judece pentru ceea ce facem. Se pare că cea mai bună candidatură în acest sens este săgetătorul.

Săgetătorul este acel prieten la care visează oricine, prețuiește-l dacă l-ai găsit.

Iată de ce:

1. Sunt generoși

Deși ei au nevoie de ceva timp ca să devină apropiați cuiva, în scurt timp vei înțelege cât de mare este inima lor. Săgetătorii îi plasează pe cei din jur pe primul loc și te vor ajuta cu plăcere atunci când va fi cazul. Ei pot lăsa toate treburile lor baltă și vor veni la tine pentru a te susține.

2. Sunt devotați

Nu doar leii se pot lăuda cu o astfel de calitate. Și săgetătorii sunt niște persoane devotate, în privința lor nu trebuie să-ți faci griji că îți vor înfige un cuțit în spate. Poți avea toată încrederea că îți vor fi alături în momentele grele.

3. Sunt direcți

Încă o trăsătură a săgetătorilor pe care unii o iubesc, iar alții o urăsc este faptul că aceștia spun lucrurilor pe nume. Ei vor fi sinceri cu tine și îți vor da întotdeauna un sfat obiectiv. Ei îți doresc doar binele, de aceea preferă să-ți spună un adevăr amar, decât o minciună dulce.

4. Sunt excentrici

Fiecare dintre noi are stranietățile sale, însă cele ale săgetătorului te fac să te simți liber și nebunatic în compania lui. Astfel se crează în relația voastră acea libertate care vă permite să vă relaxați, să fiți ambii sinceri și adevărați.

5. Sunt activi

În orice aventură ai de gând să pornești, săgetătorii te vor însoți fără probleme. Ei iubesc senzațiile noi și sunt gata să facă orice le provoacă admirația. Este prietenul ideal cu care să te distrezi.

6. Sunt optimiști

Optimismul lor pur și simplu radiază. Pe lângă susținerea lor, ei îți vor insufla și acea speranță că tot răul e trecător. Săgetătorul este alături ca să-ți amintească că soarele va răsări din nou.