5 lucruri pe care nu trebuie sa le spui, daca vrei sa-ti fie bine

Există o perioadă destinată destăinuirilor și alta destinată tăcerii.

Un om care posedă o anumită cultură știe cum să se comporte în ambele situații.

Prin urmare, secretul nu este o minciună.

Acesta este un aspect al comportamentului etic.

Iată cinci lucruri importante pe care trebuie să le păstrați personale și trebuie să incercati cat mai mult posibil sa nu divulgati aceste lucruri:

1 – Gândurile voastre cele mai adanci

Ceea ce credeți despre anumite subiecte ar trebui să fie doar parerea dvs. și nu ceva ce să încurajați în ceilalți.

De exemplu, gândurile dvs. despre unele probleme de spiritualitate, viață sau altele ar aduce atât de multe reacții de diverse feluri atunci când alegeți să le transformați într-un subiect de discuție.

Învață să înțelegi că gândurile tale sunt interpretarea ta și nu adevărul obiectiv sau probabil că poți obține unele rezultate negative asupra acestor argumente.

2 – Binele facut

Oferirea unei mâini de ajutor unei persoane sau a oricărei alte forme de muncă caritabilă este foarte bună și face foarte mult pentru dezvoltarea indivizilor și a societății noastre și valoarea acesteia este mai mare atunci când nu căutați recunoașterea unei asemenea bunăvoințe.

Când încercați să faceti public modul în care ați fost de ajutor, de obicei, pare că este un fel de laudă, deoarece mulți vor avea gândul că intențiile voastre inițiale pentru un astfel de sprijin au fost să cautati popularitate.

Există multă virtute în caritatea fata de oameni și a ramane anonimi atunci cand o facem.

3 – Obiectivele tale

Planurile tale ar trebui să fie păstrate cu toată diligența până când le poți atinge.

Dacă te gândești prea mult la astfel de planuri, poți permite altor persoane să-ți fure ideile și să lucreze mai bine la ele, luptand cu lacune pe care nu le-ai observat în planurile tale.

Dacă se întâmplă acest lucru, te va demoraliza și vei regreta că ți-ai făcut cunoscute planurile tale oricui.

4 – Stilul tău de viață

Anumite detalii despre personalitatea dvs., cum ar fi; viața ta sexuală, viața religioasă, depășirea unui obicei prost, etc. nu sunt de nici o preocupare pentru lume.

Nu merită să vă puneți la dispoziție toate condițiile emoționale. Sa asteptati opinii de la oameni nu este necesar.

5 – Spalarea rufelor murdare ale familiei in public

Este foarte lipsit de respect și imprudent să spui povestiri despre conflicte din cadrul familiei tale altora.

Vă devalorizează persoana și aduce mai mult ridicol familiei dvs., deoarece astfel de povestiri sunt transmise, de obicei, de oamenii carora le-ați spus sau de alți prieteni ai lor, iar acest lucru va face ca problemele să se înrăutățească.

Problemele din casă sunt cel mai bine rezolvate în casă, pe măsură ce împărțiți problemele în interiorul casei dvs. și cu cei dragi.