5 lecții de viață de la Simona Halep

Simona Halep le-a implinit, in sfarsit, visul romanilor si a castigat Turneul de la Wimbledon. Acum, ca te-ai bucurat si te-ai simtit mandra ca esti romanca, este momentul sa iti sufleci manecile si sa treci la treaba.

Ai in tine un potential urias care abia asteapta sa il scoti la lumina si sa il valorifici. Jucatoarea de tenis este un catalizator minunat dar si un profesor foarte bun.

Iata cele cinci lectii pe care le poti invata de la ea:

1. Cunoaste-ti talentul

Fiecare dintre noi este foarte buna la ceva. Nu este niciodata prea tarziu sa iti descoperi talentul si sa incepi sa il exploatezi.

Talentul cu care te nasti este cel care te indruma catre scopul vietii tale, catre cele activitati pe care le vei face cu pasiune si bucurie in fiecare zi. Nu te uita la ce e la moda sau la ce spune familia ta. Ci conecteaza-te cu inima ta si afla ceea ce iti place cu adevarat, scrie kudika.ro.

2. Cultiva-ti talentul in fiecare zi

Invata sa treci dincolo de ceea ce iti spune societata ca este bine sa faci sau de stilul de viata pe care il au majoritatea oamenilor. Daca vei continua sa mergi la serviciu in timpul saptamanii si sa iti petreci timpul liber la mall sau distrandu-te in fel si chip, nu vei avea timp sa iti cultivi talentul. Acesta cere implicare si munca zilnica. Te poti gandi ca esti prea obosita dupa serviciu,ca ai obligatii. Prima obligatie este fata de tine. In afara de asta, cu cat te vei dedica mai mult pasiunii tale, cu atat vei avea mai multa energie.

3. Persevereaza

Probabil ca nu iti va iesi din prima. Probabil ca vei esua de cateva ori. Insa asta inseamna ca actionezi si inveti. Important este sa nu te dai batuta. In cele din urma, vei reusi sa castigi premiul cel mare sau sa ajungi si campion. Chiar daca este nevoie de ani de zile. Marile succese nu se construiesc peste noapte ci perseverand in fiecare zi.

4. Nu te abate de la drum

In jurul tau vor aparea tentatii. Dorinta de a te simti iubita si acceptata te va face, uneori, sa iti doresti sa le faci pe plac celorlalti. Sa iesi in oras in loc sa exersezi. Poate ca vei primi o oferta extraordinara de job in conditiile in care tu ai decis sa iti deschizi propriul business. Nu ceda. Mergi pe drumul tau si Universul te va sprijini.

5. Nu pleca urechea la ce spun altii

Cei din jur isi vor da tot timpul cu parerea. Unii te vor sustine neconditionat, altii te vor critica sau vor incerca sa te descurajeze, sa te faca sa vezi lumea prin prisma limitarilor lor. Nu le acorda atentie. Asculta-ti in permanenta inima.