3 zodii predispuse la depresie. Cum se pot feri de această boală

Depresia poate afecta orice persoană, din diferite motive. Însă, prin natura lor, trei zodii sunt cele mai predispuse să ajungă să sufere de această tulburare psihică gravă.

1. Pești

Peștii sunt cei mai predispuși la depresie – ei au tendința să se autosacrifice. Deși acești nativi pot fi foarte amabili și iubitori, pot fi, de asemenea, autodistructivi și rupți de realitate. Principala cauză din care ei pot ajunge la depresie este, astfel, idealismul lor.

Construindu-și idealuri frumoase, Peștii ajung să dezamăgiți mai tot timpul, atunci când se confruntă cu realitatea.

Ca să se ferească de depresie, Peștii ar trebui să evite să se mai sacrifice și să înceteze să mai încerce să le facă pe plac tuturor.

2. Rac

Articolul continuă după reclame

Pe locul al doilea în privința predispoziției la depresie se situează Racii. Acești nativi sunt foarte sensibili, grijulii și iubitori, dar, adesea, simt că nimănui nu îi pasă de ei. Pentru a se simți bine din punct de vedere emoțional, Racii trebuie să știe că este nevoie de ei și că sunt iubiți.

Pentru a sta departe de depresie, acești nativi trebuie să se înconjoare de prieteni și membri ai familiei care le oferă sprijin și cărora le pasă de sentimentele lor.

3. Scorpion

Scorpionii au sentimente profunde și intense, așa că nu este surprinzător faptul că sunt predispuși la depresie.

Fiind întotdeauna extrem de implicați emoțional în relațiile lor personale, atunci când acestea nu merg, Scorpionii devin imediat triști și anxioși. De aceea, cele mai frecvente cauze pentru care acești nativi cad în depresie sunt singurătatea, pierderea și despărțirea.

Singurele lor opțiuni pentru a se feri de depresie este să învețe să își controleze emoțiile intense ori să vorbească cu cineva care îi poate fi confident.