10 motive pentru care toată lumea îi iubește pe Gemeni. Zodia asta e plină de surprize

Se spune despre ei că își schimbă dispoziția de la un moment la altul, că au două fețe, însă adevărul este că cei născuți în zodia Gemeni sunt speciali. Motivul? Atunci când ajungi să-i cunoști cu adevărat, n-ai cum să-i mai uiți vreodată.

Gemenilor nu le este frică să spună ce gândesc.
Gemenii sunt realiști. Vei auzi cele mai amuzante lucruri posibile dacă stai în jurul lor.

Oamenii care bârfesc îi enervează, așa că ei nu vor vorbi de rău pe nimeni. Ei spun adevărul și își exprimă opinia fără a se gândi de două ori despre cine vrea să îi audă. Aceștia îți vor spune adevărul, chiar dacă tu nu l-ai cerut.

Când gemenii devin secretoși, să știi că înseamnă că le pasă de ține. Îți vor dezvălui în curând adevăruri știute de foarte puțini.

2. Gemenii caută întotdeauna aventură.

Sunt implicați în mod constant în activități multiple, și poate fi dificil să țînă pasul. Aceste lucruri aduc emoție și oportunitate, două elemente necesare pentru un partener interesant.

Să fi pregătit să înveți și să încerci lucruri noi, deoarece să ieși la întâlnire cu o persoană gemeni, înseamnă să te expui unor experiențe neprevăzute.

3. Gemenii nu sunt prinși cu ușurință.

Ei plutesc de la o activitate la altă, fără a acordă prea multă atenție la cine sau ce a rămas constant.

Dacă vei fi destul de noroc să ai o relație serioasă cu Gemeni, încearcă să nu o dai în bară.

Un nativ în Gemeni are nevoie de libertate autentică și spațiu și necesită spontaneitate și un risc scăzut.

Ești viața lui sau a ei nu pentru că te-au ales, pentru că au nevoie de tine.

Lasă-I spațiu să respire, mulțumește-le stelelor și bucură-te de călătorie.

4. Inteligența Gemenilor merge departe.

Mici comentarii și sarcasmul sunt doar o fracțiune din adevărată inteligență a gemenilor. Nu vor dezvălui nimic ce nu se vede la suprafață persoanelor în care nu au încredere.

Se joacă cu mintea ta, îți testează limitele și îți pune autoritatea la încercare, lucruri pe care le face doar pentru amuzament. Ei văd asta că pe un exercițiu pentru a-și da seama cine e real și cine este fals.

Doar după ce treceți aceste teste veți experimenta în profunzime adevărată lor inteligență. Această este o parte rară a gemenilor pe care nu mulți ajung să o vădă, dar îți taie respirația.

5. Gemenii te vor surprinde constant.

Viața nu va stă pe loc atunci când ai un partener gemeni.

Simțul lor de aventură și curiozitate despre lume aduce o varietate interesantă. În afară de viață lor socială energetică, personalitatea lor este de asemenea plină de surprize.

Natură lor secretoasă permite doar cantități mici de informațîi să iasă treptat la suprafață. Ei nu-și poartă inima pe mâneci, dar acordă-le timp, și vei descoperi ceva pentru care merită să aștepți. Chiar și ani mai târziu, vei continuă să înveți lucruri noi.

6. Gemenii nu au nevoie de atenție constanta.

Nevoia de variație și interacțiune socială spulberă orice “nevoie” care se formează de obicei în timpul unei relațîi.

Motivul pentru care aceștia sunt selectivi asupra persoanei cu care să aibă o relație iar atunci când vor să aibă o relație este din cauza nevoii frecvente de schimbare. Bucură-te de angajamentul fără prea multă presiune deoarece Gemenii se pricep cel mai bine la asta.

7. Gemenii nu vor folosi niciodată aceeași tactică de două ori.

Ai o ceartă cu un Gemeni? Mult noroc! Aceștia sunt maeștrii cu propriile cuvinte. Sunt foarte isteți și iscusiți, vei pierde înainte să îți dai seama ce te-a lovit

8. Gemenii și-au uitat deja foștii/fostele

Schimbarea este singurul lucru constant din viață unor Gemeni. Oamenii vin și pleacă din cercurile lor. La naiba, chiar vor și ieși din grupul lor doar de dragul schimbării.

Faptul că pierd o persoană nu îi afectează la fel cum sunt afectate celelalte zodii. Sunt intradevar una cu ei înșiși, așa că pot discuta deschis relațîi anterioare fără resentimente.

Vei învață ce a funcționat și ce nu în viață unui Gemeni, fără a fi nevoit să fi vreodată geloasă.

9. Gemenii au doar “Bani de distracție”

Nu va trebui niciodată să dai bani că să te distrezi cu Gemenii. Ei sunt pro distracție și își vor cheltui banii pentru a se distra, indiferent de cât de scurtă durata este.

De la concerte și băutură până la un weekend all inclusive în Tahiti, Gemenii au bani de cheltuit, iar tu ești invitată.

10. Gemenii văd lumea mai altfel decât oricine altcineva.

Totul este un joc deoarece nimic nu este permanent.

Această mentalitate le da gemenilor o libertate necontestată pentru a experimenta și a absorbi lumea din jurul lor, fără a avea multe regrete. Ei nu se așează niciodată pentru mult timp, și se vor simți bine atunci când totul se schimbă într-un mod constant. Conversațiile cu gemenii sunt adânci, fiind fascinat de cât de reali sunt.

Este un privilegiu interesant să numești un Gemeni partenerul tău, dar nu o spune cu voce tare, pentru că el sau ea nu îți vor rămâne alături pentru prea mult timp.