10 motive pentru care Racii sunt cei mai buni parteneri din Zodiac

Oamenii născuţi în zodia Racului – toți ca unul – sunt emoționali, sensibili, activi, gândesc în imagini, iar în prietenie și dragoste sunt extrem de devotaţi. Puneți toate aceste calități împreună – și veți vedea că iubirea pentru Rac este cel mai frumos lucru în viață. Iată 10 motive pentru care este așa:

1. Racul te va proteja şi va avea grijă de tine până la moarte

Nu există un alt semn din Zodiac care s-ar potrivi mai bine pentru crearea unei familii decât Racul. Totul pentru că este extrem de devotat. Unicul lucru pe care trebuie să-l ţii minte când trăiești cu un Rac – este gelozia lui. Pe de altă parte acest lucru nu este rău. Pur şi simplu Racul vrea să protejeze ceea ce este a lui.

2. Orice ar face, o face cu pasiune şi iubire

Racul – este semnul cel mai sensibil din zodiac. Tot ceea ce face – o face cu dragoste – atât în minte, cât și în inimă. Iată de ce acești oameni sunt atât de blânzi. Iată de ce sunt parteneri atât de extraordinari. Iată de ce dorințele tale s*xuale pentru Rac sunt mai importante decât ale sale.

3. Este un semn “visător”

Adăugați la dragostea lui puterea imaginației – și veți înțelege că Racul poate transforma viața oricărui partener într-o poveste. Racul nu se va mulțumi niciodată cu viața “obișnuită”, el îţi va spune mereu versiunea lui despre viața de basm. Și te va face să ieși din zona ta de confort.

4. Abilitatea lor de a empatiza îi face cei mai buni prieteni, iubiți și parteneri.

Dacă ai nevoie de sfaturi, apelează la Rac. Poate că nu-ţi va spune ceea ce vrei să auzi, dar cel puțin te va asculta și va înțelege cu adevărat esența problemei.

Racii sunt capabili să se adapteze, să-i asculte pe alții, să înțeleagă punctul de vedere al altora. Sunt foarte înțelepți și intuiția lor îi face consilieri excelenți.

Sunt cinstiți și grijulii. În orice casă, unde sunt ei, apare o aură de confort și pace. Trebuie să spun cât de important este acest lucru în relațiile personale? Racul este partenerul în care poți avea încredere.

5. Sunt oameni rezistenți

Racul ştie că pentru orice în viaţă trebuie să lupți, nimic nu se oferă în dar.

De aceea, nu vor fi nervoși din cauza unor lucruri mici şi în general, ei nu sunt atât de “fragili” cum sunt alte semne. Dacă în calea unui Rac există ceva dificil, greu de înţeles – asta doar îl va motiva să se mişte şi mai repede. Racul nu renunță. El ştie: trebuie să-şi facă munca şi mai bine.

6. Se adaptează uşor

Racii sunt capabili să meargă într-un pas cu partenerul şi să se adapteze noilor condiții şi circumstanțe. Ei pot fi şi casnici, şi parteneri care duc responsabilitatea pentru toată familia. Cel mai important lucru – să nu-i furi libertatea şi independența.

7. Racii sunt deschişi

Racii sunt oameni care știu să gândească, fără să depindă de stereotipuri. Ei acceptă cu ușurință tot ce este nou și, de obicei se abțin de a judeca oamenii. Ei cred că fiecare are dreptul la propriile ciudățenii și neajunsuri. În asta constă farmecul lor. Pentru asta îi iubim.

8. Racii au un spirit liber

Deşi majoritatea oamenilor preferă să urmeze mulţimea, Racii ştiu că drumul lor – nu este cel al mulțimii.

Ei nu tind să fie în centrul atenției, uneori chiar evită publicul. În același timp, dacă sunt întrebați despre ceva, aproape întotdeauna îţi vor da un răspuns direct și onest. Într-o relație cu Racul întotdeauna e ușor și plăcut: ei sunt capabili să se simtă confortabil cu ei înșiși.

9. Racii te vor surprinde, iar şi iar

Racii sunt plini de surprize. Îi fascinează pe toţi cu dorința de a afla cât mai multe lucruri. Întotdeauna te fac să ghicești, ce mai au în minte. Însă toate surprizele pe care ţi le vor face, vor fi plăcute. Racii – sunt maeștri improvizației. Ei ştiu să facă daruri şi să aducă plăcere oamenilor dragi.

10. Nu iubesc certurile

Acești oameni aproape întotdeauna îşi păstrează calmul şi tonul liniștit într-o discuție. Nu le place când oamenii apropiați se ceartă între ei. Când ei se ceartă cu cineva, sunt capabili să-şi recunoască greșelile. Îşi vor cere iertare la timp.