Zodiile care vor deveni bogate pana la sfarsitul anului

Mercur in Scorpion. De la jumatatea lunii octombrie, Mercur a intrat in Scorpion, unde va poposi pana la finalul anului. Mercur e planeta comunicarii si gandirii intelectuale, iar asta inseamna ca mintea zodiilor va fi mai subiectiva si sentimentele vor avea o importanta mai mare, dar si banii ocupa un loc important pentru nativi. Ce zodii dau lovitura pana la finalul anului.

BERBEC

Multe intrebari si cel mai probabil ai si multe momente de auto-confruntare, in care iti examinzi propriul comportament. Subiectele la care te gandesti cel mai mult sunt sexul, partenerul tau, moartea si subconstientul tau, dar si bani. Ai o impresie buna despre tine si asta te va ajuta financiar.

TAUR

Conversatiile intense pot duce la intimitate rapida cu cei dragi, dar e posibil sa ajungi si la certuri. Esti cunoscuta ca fiind incapatanata, dar in aceasta perioada esti mai dispusa sa cooperezi cu ceilalti. In general, conversatiile pe care le ai cand Mercur e in Scorpion vor fi constructive si importante, chiar daca incep mai dur.

GEMENI

Mercur in scorpion te ajuta sa ai gandurile mai organizate, asadar e un moment excelent pentru a-ti revizui toate gandurile si sentimentele. Te vei ocupa de partea financiara, iar asta iti va aduce castiguri financiare pana la finalul anului.

RAC

In perioada aceasta iti e mai usor sa fii sincera si sa vorbesti despre ce ai in minte, chiar daca zodia ta este de obicei mai retrasa si timida. Te simti mai auzita de ceilalti, dar asta e o sabie cu doua taisuri. De data asta, vei avea doar de castigat.

FECIOARA

Oriunde te afli, mintea ta va gasi ceva sau pe cineva de analizat. In perioada aceasta vei intra in contact cu mai multi oameni decat de obicei. Nevoia de cunoastere te poate face sa exagerezi, dar si banii isi pot face aparitia.

LEU

Cand Mercur e in scorpion, vei avea multa auto-explorare de facut. E posibil sa ii jignesti pe altii in aceasta perioada, dar depinde de tine sa intelegi de ce comportamentul si replicile tale sunt atat de suparatoare pentru ceilalti. De asemenea, e momentul in care iti vei analiza trecutul si modul cum acesta te influenteaza acum.

BALANTA

Finantele si munca vor fi cele mai frecvente subiecte de converatie in urmatoarele saptamani. Mercur in scorpion te va face sa fii mai sincera cand vorbesti cu cei din jur, ceea ce reprezinta o schimbare pentru tine. Esti interesata de obiective pe termen lung, iar modul in care gandesti si vorbesti este mai practic.

SCORPION

Mereu vrei ca vocea ta sa fie auzita, iar acest lucru este simplu acum ca Mercur este in scorpion. Intentiile tale sunt clare, mintea este mai ascutita si vei putea afla raspunsurile la intrebarile care te sacaiau de mult timp. Vei putea onora toate contractele la timp!

SAGETATOR

In aceasta perioada, iti doresti mai mult timp singura pentru a-ti contempla viata. Mintea ta este ocupata cu ganduri despre sine, te concentrezi pe gandurile tale cele mai adanci si ar fi un moment bun sa te apuci de meditatie sau de scris in jurnal.

CAPRICORN

Conversatiile tale sunt mai frecvente si esti mai dornica sa impartasesti idei cu altii. Vei discuta mai profund cu prietenii tai si ii vei analiza mai atent. Care sunt intentiile lor? Valorile lor? Iesi si distreaza-te.

VARSATOR

Conversatiile si conexiunile pe care le faci in aceasta perioada vor fi urgente si de cea mai mare importanta! Te vei concentra mult pe cariera si vei avea multe discutii legate de job. Alti oamenii pot sa vina la tine pentru sfaturi, iar modul cum impartasesti cunostintele conteaza foarte mult.

PESTI

Mintea ta este mai curioasa acum si dorinta de a iesi in lume si de a invata prin experiente practice este puternica. Vrei sa intalnesti oameni noi, sa vezi locuri noi si sa te arunci cu capul inainte in noi experiente! Ai toate sansele sa avansezi in cariera.