Zodiile care au succes pana la final de iulie! Norocul e de partea lor.

Astrele le-au pregătit celor născuți sub semnul zodiacal al Berbecului, al Gemenilor și al Săgetătorului surprize plăcute pe toate planurile.

Așa arată horoscopul lunii iulie 2019

Berbec

Luna iulie aduce vești bune pentru Berbeci. S-a putea spune că soarele răsare și pe strada voastră! Vă va merge bine pe toate planurile, inclusiv în plan sentimental. Partenerul de viață îți acordă atenția cuvenită, iar dacă nu ești într-o relație, va apărea și jumătatea ta mult așteptată.

Taur

Luna iulie aduce noi probleme la serviciu. Îți va lua ceva timp, dar vei rezolva cu brio și această nouă sarcină, iar șefii te vor privi cu alți ochi. Ar trebui să te aștepți la o majorare a salariului, care va pica foarte bine, deoarece planifici o vacanță, iar aceasta se anunță a fi una de neuitat.

Gemeni

Gemenii întâlnesc în luna iulie o persoană specială. Aceasta va veni cu toate armele pe care nativul Geamăn le găsește irezistibile. Totul se va schimba. Cei din zodia Gemeni se vor trezi cu universul lor dat peste cap, dar vor fi fericiti!

Rac

Pentru Raci, nu se anunță nimic nou la locul de muncă, însă aceștia trebuie să-și facă mai mult timp în luna iulie pentru a petrece timp cu familia. Toți membrii familiei se simt neglijați de ceva vreme, așa că trebuie să planifici un concediu unde să vă îmbunătățiți relațiile de familie.

Leu

Leul are parte de iubire, în luna iulie. Partenerul de viață ales chiar este sufletul tău pereche, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Ai grijă însă la starea de sănătate, mai exact la accidente! Ai putea ajunge la spital din cauza neatenției!

Fecioară

Fecioara își va pune ordine în viață, în luna iulie. Te hotărăști dacă rămâi la actualul job sau nu și îți revizuiești și relația cu partenerul de viață. Vei cântări avantajele și dezavantajele și vei lua o decizie în ambele planuri. Orice vei hotărî, vei simți un sentiment de eliberare.

Balanță

În această lună, astrele își vor schimba poziția. Te vei putea baza pe suportul prietenilor. În luna iulie, nu ezita să întorci favoarea persoanei care ți-a oferit o mână de ajutor imediat ce ai ocazia să faci acest lucru, indiferent dacă este vorba de partenerul tău, membru al familiei sau un prieten.

Scorpion

În iulie, fiecare Scorpion va avea grijă la carieră. Nu te vei gândi la concedii. Munca este una care te satisface, deci nu vei avea probleme motivaționale. Deci, este o scăpare minunată de viața personală, unde lucrurile nu vor fi atât de clare. Îți vei putea limpezi mințile când faci o plimbare prin natură.

Săgetător

Săgetătorii au avut o perioadă foarte aglomerată, extrem de stresantă. Ei bine, luna iulie vine cu mai mult calm. Perioada grea a trecut, la serviciu lucrurile au revenit la normal, iar tu vei avea timp și pentru tine. S-ar putea să pleci într-o vacanță împreună cu mai mulți prieteni.

Capricorn

Iulie promite o calmare treptată în cariera din viața Capricornilor. După problemele anterioare, în sfârșit vei avea parte de odihna mult dorită. Totuși, e posibil să ai parte de probleme în familie. Un secret ascuns va ieși la lumină sau va avea loc ceva neașteptat. Indiferent, această situație va trebui să fie rezolvată cât de repede posibil. Vacanța trebuie să aștepte.

Vărsător

Iulie vine cu momente fierbinți pentru Vărsător. Aceștia vor avea parte de iubire. Partenerul de viață îl răsfață ca în prima zi de relație. Perioada aceasta de iubire se intensifică, mai ales dacă hotărâți să plecați într-o vacanță binemeritată.

Pești

Iulie vine cu un soare care parcă topește ambițiile nativilor născuți sub semnul zodiacal al Peștilor. Sunt ușor derutați, nu mai știu încotro s-o apuce, mai ales că unii dintre ei vor fi nevoiți să își caute din nou un loc de muncă, poate mai stabil.